Recenze Eucerin Volume Filler oční krém 15 ml

Remodelační oční krém z řady Eucerin Anti-age. Obnova objemu pleti, zpevnění pleti v okolí očí. S ochranným faktorem SPF15 + UVA ochranou. Krém obsahuje magnolol a oligopeptidy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Eucerin Volume Filler oční krém je podle recenzí velmi dobře snášenlivý a účinný produkt, který vyhovuje i citlivé pokožce a uživatelům po očních operacích. Zlepšuje vzhled vrásek a zjemňuje oční okolí, přestože jeho cena je vyšší. Vzhledem k minimálnímu dávkování a dlouhodobému účinku jej většina uživatelů považuje za dobrou investici.

• Dobře se nanáší a vstřebává
  • Nedráždí oči ani oční víčka
  • Vhodný pro citlivou pokožku a po operaci očí
  • Zjemňuje a hydratuje oční okolí
  • Zlepšuje vzhled vrásek
  • Dost drahý

athena10015. července 2025

Eucerin je sázka na kvalitu, krém je lehký na oční okolí, které prozáří a vrásky nejsou tak viditelné

muta221117. května 2024

Snadno se vstřebává,zn.Eucerin mi vyhovuje.

Registrovaný uživatel30. června 2023

příjemný krém, na pokožce krém nepálí a vrásky se moc neprohlubují (zatím ), používám již dlouho.

Registrovaný uživatel3. července 2022

Vždy po nanesení mám velice příjemný pocit. Kupují opakovaně.

Registrovaný uživatel3. května 2022

příjemný krém, nevyvolává alergie

Registrovaný uživatel2. května 2022

Nedráždí oči, lze použít i na oční víčka, dobře se vstřebává, pokožka je po něm přirozeně vláčná

dost drahý

dobře snášenlivý krém, který výborně hydratuje oční okolí. Vzhledem k tomu, že na jednu dávku se používá minimální množství, tudíž dlouho vydrží, lze akceptovat i jeho dost vysokou cenu

Registrovaný uživatel18. února 2022

Je to jediný oční krém, který nedráždí oči. Jsem po operaci obou očí, mám implantovány bifokální oční čočky a jiné krémy mi způsobují alergické reakce. Navíc je proti vráskám a s ochranným faktorem. Používám jej každé ráno a večer a vřele všem doporučuji. Nebudete litovat.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Vynikající,doporučuji :)

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Používám ho krádce,ale zatím jsem spokojená,dobře se nanáší a vstřebá,jemná textura

Asi u něj zůstanu