Čistící gel Recenze Eucerin DermoPure Hloubkově čisticí gel 400 ml

Recenze Eucerin DermoPure Hloubkově čisticí gel 400 ml

Eucerin DermoPure Hloubkově čistící gel neobsahuje mýdlové složky a je bez parfemace. Díky tomu je vhodný pro každodenní šetrné čištění problematické pleti. Složení s 6 % amfotensidu zbavuje pleť přebytečného kožního mazu a zároveň odstraňuje nečistoty a make-up. Čistící gel neucpává póry.

Markéta3. listopadu 2025

Dobře čistí, nevysušuje, odličuje, veliké balení s pumpičkou je super praktické

Velmi málo pění, takže mnohdy nevím, jestli je množství dostačující

Jednoznačně doporučuji

59helena20. dubna 2025

Velmi šetrně čistí pleť,bez parfemace, nedráždí pokožku

Registrovaný uživatel29. května 2022

Krásně voní, příjemný na pleti, je ho opravdu dost a vydrží mi na dlouho.

Moc nepění (ale to je jen má zvyklost).

Registrovaný uživatel28. října 2021

ideální dávkovač, dobře pění, příjemné užití

Registrovaný uživatel25. října 2019

Výborně čistí a pleť je po jeho aplikaci vyrovnaná a čistá. Jsem překvapená, když se podívám do zrcadla. Po něm jsem aplikovala Eurecin denní krém, který pleť vyhladil a konečně se cítím příjemně, pleť je napnutá. Už jsem pochopila, že pokud máte citlivou pleť, že nemůžete si koupit jakýkoliv krém, neboť může obsahovat prvky, které způsobí červené ostrůvky, které nepříjemně svědí a pálí. Díky čistícímu gelu Eurecin jsem se těchto problémů ihned zbavila.

Doporučuji všem ženám a mužům, kteří trpí svěděním v obličeji s červenými flíčky, které jsou nepříjemné a kazí vzhled. Je třeba se poradil s kožním lékařem, který zajisté tuto značku doporučí, jako ji doporučil mně. Snášenlivost těchto prostředků je individuální, takže je třeba to před nákupem zkonzultovat s odborníkem, zda se právě pro vás hodí. Před tím mne nepomohlo ani mléko s kortikoidy a ani zinková mast. Jestliže nemáte svého kožního lékaře, doporučuji se poradit s lékárníkem. Hodně zdaru.