Pleťový krém Recenze Eucerin Aquaphor regenerační mast 220 ml

Recenze Eucerin Aquaphor regenerační mast 220 ml

Eucerin Aquaphor regenerační mast pomáhá obnovit velmi suchou, popraskanou nebo podrážděnou pokožku vytvořením ochranné bariéry pro její regeneraci. Mast je velmi dobře snášena, je bez parfemace a konzervačních látek, vhodná i pro kojence a děti. Pro všechny typy pleti. .

jlandova917. září 2025

Je prijemny , plet je svezi !

Registrovaný uživatel20. května 2023

Naprosto spokojený. Doporučuji i na velmi suchou pokožku.

Registrovaný uživatel16. října 2022

Super hojící mast na poraněnou kůži.

Registrovaný uživatel2. dubna 2022

Hodně mastný, časem se vstřebá.

Registrovaný uživatel19. září 2021

Na můj problém - vynikající Na radu lékárnice Používám dva až třikrát týdně

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Krásně promasti kůži, používám na ruce na noc

Registrovaný uživatel13. prosince 2020

Opravdu pomáhá pri suché a rozpraskané kůži. Čisté složení bez konzervantů a jiných škodlivých chemikálií.

Cena není zrovna malá.

Pomohl mi jako jediný zregenerovat dlouhodobě přesušenou a rozpraskanou (až do zánětu) kůži na rukou. Účinek při namazání silné vrstvy na noc a překrytí bavlněnými rukavicemi téměř zázračný.

Registrovaný uživatel17. června 2019

Opravdu funguje. Zacelí popraskané a podrážděné, extrémně vysušené, olupující se ruce PŘES NOC. Stačí vydatně namazat na ještě vlhké ruce po umytí kvalitním přírodním mýdlem, jemně vetřít do rukou a opatrně navléknout nepříliš těsné rukavice z čisté bavlny (vyprané pracovní nebo drogerie Rossmann). Ráno velká úleva, ruce téměř jako nové. Mast nepálí, ale je hodně mastný. Proto třeba ty rukavice, popř. i přes den. Hodí se ale více jako noční léčba rukou. Zlepšuje i jakýkoli jiný povrch těla. Možno použít i na rozpraskané rty. Mast tlumí částečně i svědění. Po důkladném vmasírování tenčí vrstvy je možno použít i jako bariérový krém nebo cold krém (na ochranu proti zimě).Po zahojení nejhoršího je možno dávkování masti podstatně snížit.

Vysoká cena, zvlášť za menší cestovní balení. Velké balení má příznivější cenu, ale nehodí se na cesty, je hodně těžké.

Zatím nejlepší mast na bolavé (suché, rozpraskané, exematické, svědící, bolící) ruce, s kterým jsem se kdy setkala. A že jsem vyzkoušela kdeco. Přitom má mast (až na ten ropný základ) celkem šetrné složení dokonce bez barviv, parfemace a konzervantů.