Pleť je čistá a bez pigmentových. skvrn

Pleť je čistá a bez pigmentových. skvrn
obsahuje UV ochranu
Dobře se roztírá a rychle se vstřebá. Pro mě to ale není moc klad, mám suchou pokožku a připadá mi, že jsem se vůbec nenamazala.
Krémy mě zklamaly, tmavší skvrny na obličeji vůbec nezesvětlaly. Používám delší dobu a očekávala jsem zlepšení.
Krémy si již nekoupím.
jsem s ním naprosto spokojena
opravdu pomáhá při ochraně plati proti UV
každý den
Příjemná konzistence. Netvoří mastný film.
Používám již delší dobu a jsem velice spokojená pleť ač jsem již dost starší je pořád dá se říct skoro bez vrásek .
splnil mé očekávání
Opravdu pomáhá zesvětlit pigmentové skvrny.
výborné složení,velmi příjemně působí na plet' a nejnižší cena na trhu
-pigmentové skvrny zesvětlaly
Celkově hodnotím kladně. Používám denní i noční krém, tónovaný krém a antipigment tyčinku taktéž od Eucerinu a musím říct, že po dvouměsíčním používání jsou pigmentové skvrny světlejší a pleť se mi zdá celkově sjednocenější. Myslím, že se ale pigmentových skvrn s těmito přípravky úplně nezbavím.
Dlouho to používám a výsledky jsou dobé
Spokojenost, doporučuji. Kupuji opakovaně hlavně na jaře.
Používám dlouhodobě a beli
Určitě cena
Nejlepsi krém co funguje,ale drahy
Produkt jsem si vybrala na základě doporučení kožní lékařky.
Používám denně, ráno a večer.
Cca po měsíci jsou vidět výsledky /sjednocení barvy pleti, tmavé skvrny jsou téměř pryč/
budu opět objednávat.
Pigmentové skvrny jsou světlejší - používám již několik roků krém denní, noční a sérum. V létě antipigment UV 50. Krémy Eucerin řady AntiPigment mojí pleti vyhovují.
Krémy splňují moje požadavky = pomáhají udržovat skvrny pod kontrolou.
Kladné recenze a dobrá cena
Kupuji opakovaně.
100% spokojenost.