Recenze Eucerin Anti-Pigment krém proti pigmentovým skvrnám SPF30 50 ml

Eucerin Anti-Pigment denní krém SPF30 obsahuje škrob z manioku, který absorbuje vlhkost a zanechává matný film. Má lehkou a jemnou strukturu, díky které se rychle vstřebává. Krém je vhodný pro všechny typy pleti. Účinně redukuje pigmentové skvrny a brání jejich opakovanému výskytu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 19 recenzí pomocí Seznam AI

Eucerin Anti-Pigment krém je podle většiny recenzí účinný v redukci pigmentových skvrn a ochraně před vznikem nových. Vyhovuje citlivé pleti a má příjemnou konzistenci. Někteří uživatelé však nezaznamenali výrazný efekt, a noční krém z řady má pro některé mastnou konzistenci. Cena je vnímána jako vyšší, ale pro ty, kterým krém funguje, je to přijatelná investice.

• Účinně zesvětluje pigmentové skvrny
  • Chrání před vznikem nových skvrn
  • Vhodný pro citlivou pleť
  • Dobrá konzistence a roztíratelnost
  • Obsahuje ochranný faktor SPF30
  • U některých uživatelů nezaznamenán efekt na pigmentové skvrny
  • Vyšší cena
  • Noční krém z řady má hutnou a mastnou konzistenci
  • U některých uživatelů se pokožka zhoršila

zdenavranova1. března 2024

Zatím nevidím výsledky

Zklamání

Registrovaný uživatel3. října 2023

příjemný k pleti a pomohl

Registrovaný uživatel20. září 2023

Je super , nenechává mastný film, pokožka je jemná, přirozená

Registrovaný uživatel11. srpna 2023

Používám ho už dva roky. Krásně se nanáší a roztírá. Plet nezůstane mastná a další velké plus je to, že pigmentové skvrny opravdu mizí. Dalším kladem je i velice příznivá cena.

lslezackova15. listopadu 2022

Lehký, dlouho vydrží na obličeji, chrání před sluníčkem a současně zesvětluje stařecké skvrny. krasne chrani

dost drahy

Kateřina Bisonová9. září 2022

Krém funguje, skvrny jsou rozhodně světlejší a pihy jsou také mnohem méně viditelné. Celá řada je super, letos jsme byli na dovolené v Turecku a tam jsem se mazala krémem na opalování z této řady SPF 50 a nové skvrny ani pihy se mi neudělaly. Za mě jednička. Určitě budu krém používat i nadále.

Vyšší cena.

Celou řadu ANTI-PIGMENT rozhodně doporučuji.

Hanka23. srpna 2022

Používám od poloviny června, ráno i večer a krém opravdu funguje. Skvrny jsou skoro neznatelne. Chce to vytrvat:-).

Hanak19. července 2022

denní krém a sérum mají dobrou konzistenci

noční krém z řady anti pigment má velice hutnou a mastnou konzistenci, nepříjemnou k pokožce

anti pigment řada mě velice zklamala. Koupila jsem si současně denní krém, noční krém i sérum a absolutně bez efektu. Naopak bych řekla, že se mi pokožka zhoršila. Rozhodně nedoporučuji, vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel30. června 2022

super na léto

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Krém všem pororučuji, pigmentové skvrny se zatím neobjevily.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Skutečně funkční denní krém proti pigmentovým skvrnám, SPF faktor 30. Kupuji opakovaně.

Registrovaný uživatel22. února 2022

Nevidím změnu k lepšímu .

Registrovaný uživatel16. února 2022

Krém je vynikající.Pigmentové skvrny úplně zmizely po pravidelném aplikování.

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

výborný krém pro 50+ je vynikající na léto má SPF30 je proti pigmentovým skvrnám.

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Vynikající účinný krém i pro citlivou pleť

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

Krém mi pomáhá. Každý den vypadám zářivěji a lépe. Fleky mizí...? Ano

Velmi dobrý lék!! Na svrny i potěchu ducha, že se hýčkám.

Registrovaný uživatel11. července 2021

Dobrá konzistence,chráni

Skvrny nemizí

Registrovaný uživatel7. července 2021

Používám již několik let,ještě když byl v kelímku a vítám UV faktor a ten opravdu funguje.Používám denně,vždy ráno.

Měl by redukovat pigmentové skvrny ale u mne moc nepochodil.Jinak jsem byla více spokojena,když byl v kelímku,zdál se mi více hydratační.

Budu používat dál,protože jsem zatím nic lepšího neobjevila.

Registrovaný uživatel8. června 2020

Krém potřebuji hlavně na obličej a ruce. Používám ho asi 3 týdny a už teď jsem spokojená. Krém je velice přijemný a vypadá to, že splní i to, že se nebudou vytvářet nové skvrny na obličeji a rukách. Používám ho denně. Až ho vypotřebuji, určitě si objednám další.

Typ pleti a základní péče
Účinky a aktivní péče
Použití a cílová skupina