barva na beton Recenze ETERNAL Lak na beton 2,5 kg

Recenze ETERNAL Lak na beton 2,5 kg

Lak na beton je určen k povrchové úpravě betonových podkladů, mramoru, betonových a kamenných dlaždic, obkladů z betonu či přírodního kamene. Díky svým speciálním vlastnostem je vhodný zejména pro místa vystavená vysoké zátěži, jako jsou skladiště, dílny, výstavní prostory či prodejny. Přípravek je k přímému použití, neředí se.

vojta.kostriba13. ledna 2025

+ Velmi jednoduchá práce s lakem + Na poměr cena/ výkon nemá konkurenci

- V případě nanášení dvou transparentních vrstev na sebe je velmi obtížné vidět kde už jste lakovali a kde ještě ne ( není ovšem chyba laku, spíš osobní chyba )

Registrovaný uživatel17. srpna 2024

Neodpovídá uvedený počet metrú škutečné vydatnosti.

Registrovaný uživatel26. prosince 2023

Perfektně se rozetírá, snadná aplikace. Dá se na něm svařovat, přijatelná cena.

Není zas tak extrémně tvrdý jak jsem si myslel. Krásně prokreslí všechny nerovnosti na povrchu.

Je potřeba ho nechat rozhodně o pár dní déle tvrdnout, než píšou v návodu. Jinak nejlepší co se dá sehnat. Rozhodně lepší volba než jakákoliv barva nebo epoxid.

Varianta šedý
Liborw Liborw3. července 2023

nesplňuje pro mě to co uvádí výrobce

Provedl jsem nátěr ve dvou vrstvách dle technického listu. Po 14 dnech začlo prolézat něco bílého asi sanitr. Zámková dlažba nyní vypadá mnohem hůř než před nátěrem. Po téměř ročním vyřizování reklamace s výrobcem, byl verdikt špatně a slabě provedený nátěr. Jen pro zajímavost, živím se jako natěrač 26 let :-)

Registrovaný uživatel13. září 2022

Výborně se roztírá, kryje a hlavně po vyschnutí neklouže.

Vyzkoušel jsem 4 laky na venkovní litou betonovou dlažbu a Eternal jednoznačně nejlepší.

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

Tváří se to jako dobrý lak Ještě schne píší 7 dní do úplného vytvrzení