Recenze ETA Storio ETA253090040E

Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazákem ETA Storio ETA253090040E je vyrobena v béžovém retro designu s chromovými madly o celkovém objemu 300 litrů. Se svou roční spotřebou 219 kWh spadá do energetické třídy E. Klimatickou třídou je N-SN-ST. Hluk šířený vzduchem činí 41 dB a patří tak do skupiny C.

3 recenze

Registrovaný uživatel1. prosince 2025

Už nikdy..stojí v ní voda od prvního dne..koupil jsem si i drát na čištění odtokové díry, bez účinku..do šuplíku zatéká též, tudíž v ní všechna zelenina hnije a šuplík nelze vyčistit v krajích, kam se člověk nedostane, nelze rozebrat. Namrzá lednice i mrazák, každou chvilku rozmrazujeme. Madla se začala loupat asi po půl roce, dnes už jsou komplet sloupané, hlučná jako prase. Nejhorší šmejd, jaký jsme kdy v životě měli!!!! Nikdo si to nekupujte prosím..Zadarmo drahé, je to spíš pomsta a zlo!

simonarebec8. srpna 2025

Lednice věčně plná vody, mrazák namražený. Nejhorší lednice, co jsme kdy měli.

Už nikdy. ETA bývala dobrá značka. Ale je to už dávno.

Lýdia19. září 2024

Mám ji chvíli, funguje jak má, je tichá a opravdu krásná.