Kráječ na chleba Recenze ETA Presto 209490000

Recenze ETA Presto 209490000

ETA 2094 90000 je elektrický, celokovový kráječ. Výborně se hodí na krájení širokého sortimentu potravin. S jeho pomocí snadno nakrájíte chléb, pečivo, sýry, salámy, ovoce a zeleninu na plátky. Má snadno odnímatelný kvalitní nerezový nůž s vroubkovaným ostřím.

Alena17. července 2025

Tichý motor

Registrovaný uživatel17. června 2024

Vše co je psáno je pravda...

...tedy až na protiskluzové nožky!!!Vůbec nedrží stabilitu a při krájení ujíždí!!

Jaroslav Brož30. července 2023

žádné, je to šmejd

Chybí bezpečnostní pojistka proti vysunutí opěrky za chodu. Když budete chtít nakrájet opravdu tenké plátky, můžete dopadnout jako já, uříznete si kus prstu.

ETA už mi nesmí do baráku!!!

Registrovaný uživatel3. února 2022

Zboží dorazilo ve stanoveném termínu. Nebyl zatím čas kráječ dostatečně vyzkoušet, ale při prubířské zkoušce - krájení uheráku - obstál na výtečnou. Oceňuji celokovovou robustní konstrukci, kdy se přítlačná část kráječe před nožem na rozdíl od plastových neohýbá.

Dobrý poměr cena : výkon.

Registrovaný uživatel27. října 2021

Konečně pořádný kráječ...!!! Celokov, dostatečně těžký, velký a silný ke krájení téměř všech širokých druhů potravin. Už nikdy žádná umělohmotná šidítka, do kterých se nevejde ani normální rozměr chleba. Jsem spokojený a doporučuji všem.

Registrovaný uživatel1. března 2021

Momentálne som spokojný na chlieb, salámu, šunku stačí

Ma trochu nižšie otáčky