Pečicí pánev Recenze ETA Pečenka Plus 013390020

Recenze ETA Pečenka Plus 013390020

Elektrický pečicí hrnec disponuje velkou škálou způsobů přípravy jídel jako je zapékání, pečení, dušení, vaření či ohřívání, pokrmy nevysychají, neztrácejí chuť, povrch uvnitř pečenky je z nepřilnavého, snadno omyvatelného teflonu, víko má nerezovou obrubu, ventilační otvory, skleněný průzor a zabudovaný topný článek.

staskova.jana3. září 2025

Je skladná a vyrovná se el. troubě. Pro jednoho člověka vynikající. Mohu doporučit

gabrisova.jana16. srpna 2025

Dobře se v ní připravuje maso. .

zdenkakop222. května 2025

Je dost velká,a vzhledná.

Dobrá koupě

j.m.holik12. března 2025

Maximální spokojenost. Perfektně funguje.

Nenašel jsem žádný zápor.

Celkově jsem velmi spokojen.

L73E23. prosince 2024

Perfektní, multifunkční, splnilo očekávání. Doporučuji.

muki0113. června 2024

Používáme ho skoro každý den, nízká spotřeba,jsme velice spokojeni

roubalmilan15. května 2024

Prostě skvělá

Plná spokojenost

Registrovaný uživatel23. února 2024

Rychlé a úsporné vaření.

ocicv27. prosince 2023

Pečenka splnila mé očekávání

helena.fialova22. prosince 2023

Poměr cena a kvalita Pečenka peče lépe,rychleji a efektivněji než elektrická trouba. Používám ji nejméně 1x týdně.

Zatím jsem na žádné nedostatky nepřišla.

Byl to velmi dobrý nákup.

Registrovaný uživatel25. října 2023

Pečenku jsme si vybrali, protože jsme před ní měli remosku firmy Tefal a byli jsme s ní naprosto spokojeni. Bohužel ale přestala asi po 10 letech fungovat, tak jsme si chtěli koupit podobný výrobek a zaujala nás právě pečenka. Kladem výrobku je přívodní opletený kabel, která je měkčí a tím pádem se nebude lámat.

Od zakoupení jsme v pečence pekli dvakrát. Bohužel jsem při mytí pečící formy zjistila, že na dně nádoby je už viditelný vryp. Přitom používám na všechny druhy teflonových výrobků jen dřevěné vařečky. Minulý výrobek (francouzský) jsme měli, jak už jsem psala, velmi dlouho a za celou dobu není teflonová vrstva ani jednou "škrábnutá". Co se týká vlastního provozu výrobku, spokojeni jsme , jen si myslím, že by vrstva teflonu neměla už po dvou použitích vykazovat opotřebování. Měla by být silnější a tím by byla odolnější. Za zápor bych dále uvedla bezpečnostní pojistku - kolíček. Mám obavu, zda se kolíček brzy nezlomí. Je vyroben z plastu a bojím se, že může dojít časem k jeho zkřehnutí a případnému ulomení. Jak postupovat v případě, že se pojistka poškodí? Je zajištěna oprava i v případě uplynutí záruční doby? U minulého výrobku byla také pojistka, ale byla řešena úplně jiným způsobem, žádný kolíček na remosce nebyl. Podotýkám, že jsme si pečenku vybrali z internetového obchodu a že jsem se o tomto řešení pojistky dozvěděla vlastně až tehdy, kdy jsme si výrovek doma rozbalili.

Registrovaný uživatel3. září 2023

S remoskou (pecenkou)ziju už desetiletí,od prvních modelu až po nejnovější, naprostá spokojenost

Karel Klesnil26. srpna 2023

supr věc jedna veliká chyba nemožnost nastavení teploty

Registrovaný uživatel18. března 2023

Upeče rychle a dobře.

Někdy hned nezapadne protikus do el. pojistky. I Největší objem na trhu 4,3l je jen taktak. Lepší nedávat podkladovou mřížku, ušetří se místo. Pak zas ale spodek vaříte ve výpeku.

Peče a funguje. Takže O. K.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Spotřeba,rychlost pečení,univerzální co se týče pečení různých potravin

Pět hvězdiček z pěti

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Úspora energie.Výhoda pro menší vaření. OK

-Přívodní kabel by mněl být vzlášť-na zásuvku.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2022

Před mnoha lety jsem měla Remosku po babičce, ale ta dosloužila. Pečenka mi Remosku připomíná. Pěčenka je bezvadná a jídlo v ní připravené je vynikající, šťavnaté. Je úsporná, co se týče spotřeby el. proudu. Máme ji asi 14 dní a použili ji asi 3-4 x a vždy super. :-)

zatím nic, je ve zkušebí době

Registrovaný uživatel31. října 2022

Spokojennost

Registrovaný uživatel13. října 2022

Kvůli úspoře. Ještě jsem ho nestačila použít, ale určitě ho budu využívat častěji.

Registrovaný uživatel28. září 2022

Nevyzkoušeno ,dárek