Celkově jsem spokojeno. Co se týká materiálu a jeho odolnosti vůči opotřebení nemůžu zatím postoudit, mám pánev krátce.
Pánev se čistí velmi dobře. Stačí teplá voda.

Pánev se čistí velmi dobře. Stačí teplá voda.
je to produkt jednoduchý na obsluhu, v jednoduchosti je síla.
Pěkný design
Malá spotřeba
Dobře se umývá
bezvadný produkt, pěkný na pohled, dobře se udržuje, moc elektřiny "nežere"
malá spotřeba
peče jen shora
Celková spokojenost s výrobkem,uvedené parametry odpovídají skutečnosti.
Rychlá úprava pokrmů a chuť vynikající.
Bohužel se nám trochu pokroutilo plastové víko teplem po odložení topného víka na něj.
Je naprosto úžasná krásně peče a na rozdíl od trouby šetří energii a čas jsem spokojená doporučuji
úspora energie, funkční příslušenství
Drobný nedostatek - nejde odpojit šňůra, překáží při omývání a ukládání do skříně.
Skvělý výrobek, slouží dobře doma i na chatě.
Je to dobrý pomocník
Super produkt.
Zatím peče
Nedá se nastavit,čas ani teplota
libila se mi
používám často dobrý pomocík v domácnosti maso není vysušené ale štavnaté.
Výborný a šikovný pomocník. Místo trouby ideální. Maso je vynikající a šťavnaté. Vnitřní strana má nepřilnavý povrch-velice dobře se čistí. Velikost nádoby tak akorát. Lehká a skladná. Maximální spokojenost.
Velmi dobrá.
Dostatečně velká nádoba i na malou vánočku. Nahradí troubu.
Splní proklamované funkce
Bohaté příslušenství a do karavanu to bude super pomocník, už se těšíme až vyzkoušíme.
Zatím jsem pečenku nepoužila.
Spokojenost jak s vyřízením dodávky, tak i s pečenkou (zatím pouze s výbavou a vzhledem).
Peču v ní i chléb... výborná
Nejde oddělat šňůra od poklice jako má remoska
Super zábava
Výrobek přesně splnil mé představy