Kávovar Recenze ETA Nero 518090000

Recenze ETA Nero 518090000

Nedokážete si ranní rozjezd bez lahodné kávy ani představit? Automatický kávovar Nero ETA518090000 ve Slim designové úpravě (šířka 18 cm) vám s tím pomůže. Kávovar má příkon 1470 W a je určen pro zrnkovou kávu. Hravě zvládne espresso, cappuccino, caffe latte i espresso macchiato. Funkce Nero disponuje 3 režimy provozu – Eco, rychlý a výchozí, 2 možnostmi nastavení množství kávy (cca 7 a 10 g…

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Bezproblémové Výborná káva Jednoduché čištění Měli jsme dvakrát Saeco tak mohu hodnotit Zvýšeným tlakem dosahuje výborné kávy ( Lavazza)

Dobrá cena zatím vaří výbornou kávu, jednoduché čištění. Máme jej asi 25 měsíců. Doporučujeme !!

Registrovaný uživatel21. února 2022

Pěkný design, cena. Snadná obsluha udrzby

Slabé penění mleka

Martin Zatloukal21. prosince 2021

Cena Minimalistický design a malý rozměr Tlak 19 barů Bezporuchový Možnost volby více velikostí šálku nebo síly kávy (stejně se to vždy ustálí na jedné-dvou obvyklých volbách) Napěňovač mléka

Kdo chce, si nějaký zápor najde, jak je v Česku zvykem. Já jsem však naprosto spokojený, jinak bych samozřejmě zvolil jiný.

Naprosto dokonalý a cenově bezkonkurenční presovač pro domácí použití (spotřebujeme cca 1 kg kávy za měsíc). Nezabírá moc místa a bezproblémově funguje už víc jak rok. Vůbec mi nechybí, že nemá proplach při vypnutí, naopak. Při častém použití stačí proplach při zapnutí, ten zachytím do hrnku, a tak nezůstává voda ani v odkapové misce. Funkce presovače a jeho minimalistický ovládací panel naprosto stačí běžnému používání, nepotřebuji na něm orloj nebo hromadu lesklých tlačítek a cingrlátek na ukazování, prostě má "jen" přesně to, co je třeba, a dělá přesně to, co má.

Registrovaný uživatel9. července 2021

Jednoduchy, esteticky, nezabera miesto

Nepreplachuje pri vypinani stroja.