Robotický vysavač Recenze ETA Navaggio 2228 90000

Recenze ETA Navaggio 2228 90000

Robotický vysavač ETA Navaggio 2228 se postará o úklid celé vaší domácnosti. Uklízení tak nemusí být nutně jen velká a úmorná dřina. Robotický vysavač ETA Navaggio 2228 vyniká velmi tichým chodem a možností vysávání a mopování. Společně s vysavačem obdržíte i zásobník na vodu, který při vytírání udrží mopovací textilii mokrou.

Martina Pudilová10. ledna 2024

S vysavačem jsem byla spokojená, dobře vysával

Po skončení záruční lhůty se rozbil :-( ...Po spuštění ujede metr a úplně "zamrzne" ...úplně se vypne. Posílám do servisu :-(

Za ty peníze bych čekala, že vydrží déle, než 2 roky...

Registrovaný uživatel30. dubna 2023

Vybrala jsem si český výrobek, dávám přednost českým firmám. První vysávání proběhlo skvěle, robotický vysavač Eta Navaggio pracoval pilně. Zatím vysával jednou, ale doufám, že ho budeme zaměstnávat skoro denně.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Robot má laserový navigační systém a profil místností ukládá přes WiFi na server.

Robot v základním režimu při spuštění manuálně uklízí dobře, ale aplikace nefunguje přes Windows a u Androidu pro změnu ani s 3 roky starým mobilem nebo tabletem. Při instalaci se objevuje hláška, že aplikace není pro uvedená zařízení kompatibilní. U syna na iPodu se instalace podařila, ale nebydlí s námi a po zamotání robota do kabelu robot začal mluvit anglicky. Jediným řešením je koupit si jiný mobil, nebo počkat až vývojáři na aplikaci vychytají všechny mouchy.

Asi jsem se ukvapil a měl jsem s nákupem tak rok počkat, až bude aplikace vylepšená.

Ing Josef Fort24. ledna 2022

Nesnáší chaotické,či opakované ruční pokyny Je to vlastně vyhoda

Bezchybný a výkonný při předchozím to nahrazování Neobyčejně výkonný Nevěděl jsem o takovém množství necistot

Registrovaný uživatel16. září 2021

super na úklid, po chlupech z domácích mazličků není ani památka.