S vysavačem jsem byla spokojená, dobře vysával
Po skončení záruční lhůty se rozbil :-( ...Po spuštění ujede metr a úplně "zamrzne" ...úplně se vypne. Posílám do servisu :-(
Za ty peníze bych čekala, že vydrží déle, než 2 roky...

S vysavačem jsem byla spokojená, dobře vysával
Za ty peníze bych čekala, že vydrží déle, než 2 roky...
Vybrala jsem si český výrobek, dávám přednost českým firmám.
První vysávání proběhlo skvěle, robotický vysavač Eta Navaggio pracoval pilně.
Zatím vysával jednou, ale doufám, že ho budeme zaměstnávat skoro denně.
Robot má laserový navigační systém a profil místností ukládá přes WiFi na server.
Robot v základním režimu při spuštění manuálně uklízí dobře, ale aplikace nefunguje přes Windows a u Androidu pro změnu ani s 3 roky starým mobilem nebo tabletem. Při instalaci se objevuje hláška, že aplikace není pro uvedená zařízení kompatibilní. U syna na iPodu se instalace podařila, ale nebydlí s námi a po zamotání robota do kabelu robot začal mluvit anglicky. Jediným řešením je koupit si jiný mobil, nebo počkat až vývojáři na aplikaci vychytají všechny mouchy.
Asi jsem se ukvapil a měl jsem s nákupem tak rok počkat, až bude aplikace vylepšená.
Nesnáší chaotické,či opakované ruční pokyny
Je to vlastně vyhoda
Bezchybný a výkonný při předchozím to nahrazování
Neobyčejně výkonný
Nevěděl jsem o takovém množství
necistot
super na úklid, po chlupech z domácích mazličků není ani památka.