Kuchyňský robot Recenze ETA Leonardo Plus 0070900010 černý/šedý

Recenze ETA Leonardo Plus 0070900010 černý/šedý

Multifunkční robot ETA Leonardo Plus 0070900010 je tu s příslušenstvím a v elegantní černé verzi. Ocení ho nejen zapálení kuchaři a gurmáni, tak i ti, kdo chtějí mít rychle hotovo. V kuchyni zastane práci několika spotřebičů a obsahuje 15 různých funkcí. Šetří tak nejen čas strávený v kuchyni, ale také místo.

pekun16. ledna 2025

Varný robot v srovnání s konkurencí má bohatší výbavu příslušenství, co mu umožňuje více možností při zpracování potravin.

Oproti konkurenci mi chybí mobilní aplikace provázaná s robotem a recepty určenými přímo pro tento robot.

Celkově v poměru výkonu, bohatému příslušenstí a ceně se jedná o výrobek který můžu vřele doporučit každému kto chce vařit v podstatě denně a zdravě ( funkce vaření na páře je skvělá ).

robert30. září 2024

Zatím jsem spokojen

Karel Daněk24. června 2024

Úžasný pomocník především pro ty z nás, kdo se vařit moc neučili a doposud se prakticky zmohli jen asi tak na čínskou nudlovou polívku "s příchutí". Otevírá se nová možnost jak vařit z čerstvých potravin - a chutně!

Doporučuju!