Kuchyňský robot Recenze ETA Gustus IV 4128 90010

Recenze ETA Gustus IV 4128 90010

Gustus IV je kuchyňský robot s 1200W motorem a stabilizátorem, který udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení. Masivní převodová kola z kovu zajišťují dlouhou životnost produktu. Bezpečnostní tepelná pojistka se aktivuje při přetížení stroje, a tak ochrání motor před zničením. Při práci jistě oceníte protiskluzové nožky zajišťující vyšší stabilitu.

Renáta1. prosince 2025

Pěkný robot

mám ho krátce, takže zatím nevím o záporech

za tu cenu asi v pohodě

ajisekp26. května 2025

více rychlostí skvělé příslušenství snadná údržba

je hlučnější a těžší, ale to souvisí, že má lepší výkon než ten můj předchozí

S výrobkem jsem zatím spokojena, předchozí levnější produkt od jiné značky nesplňoval mé potřeby.

petrstohl23. listopadu 2024

Splňuje co jsme očekávali.

Jsme spokojeni

vaclavzizek8. ledna 2024

síla, robustnost

zatím bez závad

dobrý pomocník

Veronika P.4. ledna 2024

Široké vybavení, možnost dokoupení dalších příslušenství. Bezproblému šlehá, mísí i hněte tužší těsto na kváskové pečivo. Lehký, jednoduše přemístitelný.

Sada na strouhání funguje hůř, nejjemnější nůž nenastrouhá kořenovou zeleninu.

Registrovaný uživatel29. dubna 2023

uatím použito 1x ,na těsto , chtěla jsem český výrobek, jsem spokojená plus je více funkcí, teprve vyzkouším.

Registrovaný uživatel18. března 2023

splňuje očekávání, síla motoru je dostačující

Registrovaný uživatel9. března 2023

ETA velmi dobrá a spolehlivá značka. Byl to dárek k narozeninám manželky, který si vždy přála. Produkt používáme dle potřeby poměrně dost často.

Zatím je vše v pořádku, robot funguje spolehlivě. Je to velmi dobrý pomocník v kuchyni. Již nekupujeme mleté maso v marketech, připravujeme si ho sami a co se týče kvality nedá se srovnat. Doporučuji všem.

Registrovaný uživatel6. února 2023

Cena dobrá,užitná hodnota velmi dobrá,

zatím bez problémů