Recenze Eta Gratussino Bravo 002390040

S kuchyňským robotem ETA Gratussino Bravo 0023 90040 můžete šlehat, míchat, hnětat těsto, mlít maso nebo například zpracovávat uzeniny s minimální námahou. Je nepostradatelným pomocníkem všech kuchařů a kuchařek, pro které není vaření či pečení pouhou povinností. Sílu robotu zajišťuje silný motor s příkonem 700W s plynulou regulací a stabilizátorem otáček, který dosahuje optimálního výkonu i při…

1 recenze

Registrovaný uživatel26. září 2016

Tento robot jsem dostala jako dárek, který jsem si přála a skutečnost předčila mé očekávání. Postupně jsem vyzkoušela všechny funkce, dokonce jsme dokoupili i nástavce na strouhání, a já jsem zkrátka nadšená. Dlouho jsem vybírala , četla různé recenze, a teď jsem si jistá, že jsem vybrala správně. Sice u strouhání byly nějaké negativní zprávy, ale nevěřila jsem jim, a udělala jsem dobře. Pracuje u nás velmi často, hodně vaříme a pečeme, a vždy jsem vše dělala ručně, takže pomocník je to obrovský, a navíc je velmi pěkný vzhledově . Mám velkou kuchyň a proto stojí viditelně na lince a je tudíž ihned po ruce a připraven k práci. Všem ho doporučuji!!! Je to pomocník se vším všudy. Helena