Kuchyňský robot Recenze ETA Gratus Vital II 0028 90092

Recenze ETA Gratus Vital II 0028 90092

Kuchyňský robot ETA Gratus Vital II je vysoce výkonný pomocník do každé kuchyně. S příkonem 1200 wattů a šesti rychlostmi je schopen zvládnout širokou škálu úloh, od hnětení a mixování až po drcení a sekání. Plynulá regulace otáček umožňuje uživateli přizpůsobit rychlost a intenzitu zpracování surovin podle potřeby. Robot je vybaven multifunkčním ramenem, které umožňuje použití různých…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Před koupí kuchyňského robotu ETA GratusVital II 0028 90092 je potřeba myslet na to, že musíte někam všechno jeho příslušenství uložit – pokud si říkáte, že všechny jeho nástavce nikdy nevyužijete, bude asi lepší pořídit si jiný model ETA Gratuss podobnými parametry, ale s menším počtem nástavců, ke kterému si popřípadě časem odkoupíte ty nástavce, o kterých víte, že je opravdu využijete, například ETA Gratus 0028 90030, který sice není z řady Vital2, ale vyznačuje se nižší cenou a přítomností pouze těch nejzákladnějších nástavců. Na druhou stranu ale model ETA 0028 90092 nahradí doma svou výbavou většinu kuchyňských ručních nástrojů a ušetří čas i vaši energii. Vztahuje se na něj záruka 10 let a jeho cena se obvykle pohybuje kolem 14 000 Kč, v akci je ale k dostání třeba i za 12 000 Kč.

Více na CoVybrat.cz

odolné provedení

nahradí většinu kuchyňských spotřebičů

slušný výkon

cena

zabírá hodně místa

zpracování některého příslušenství je lehce chatrné

Dana Mullerová4. srpna 2025

Po dvou letech používání přepálený drátek na ovládacím panelu(slabý jak vlas).Po zakoupení struhadla na krájení zeleniny na kostičky se utrhl nástavec převodovky.Slabé šrouby neudrží nápor struhadla a vytrhnou se z plastového nastavce. Již dvakrát jsme museli zakoupit upínací misku pod mísu,při hnětení těsta se všechny čtyři šrouby utrhly.

Tento výrobek bych si již nezakoupila.

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

Stabilní klidný robot čas ukáže

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

Spatne resene struhadlo.

Registrovaný uživatel21. září 2022

velká spousta doplňků

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Zatím používám jen na míchání těsta na domácí chléb a strouhání zeleniny a strouhanky, vše bez problémů. Napájecí kabel je dostatečně dlouhý.

Trochu hlučnější při míchání těsta na 2. stupeň, než bych čekala.

Chce to mít pořádně velký šuplík na všechno to příslušenství.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

V provozu zatím krátce, ale jeví se moc dobře.

Registrovaný uživatel30. července 2022

hodně druhu příslušenství

výkon nesplnuje mé představy,pro menší množstvy potravin

žádná sláva

m jindra15. května 2022

Velice universální, hodně výbavy,výkon, dokoupil jsem mlýnek na obiloviny,za 14 tis.+2,5tis. mlýnek nic kompletnějšího není. Stojí na lince a výbava zabere jeden osmdesátkový šuplík,všechno ostatní staré vybavení jsem vyházel a ještě ušetřil místo, náhradní komponenty běžné skladem.Záruka na motor 10 let.Dělám těsto z poloviční dávky,hnětací metla,těsně nad mísu (seřiditelná) a krásně pracuje.

Bylo nutné nabrousit talířové struhadla,byla tupá a nefunkční, spíš lisovala, ucpával.Stačilo nabrousit jehlovým pilníkem a je to.

Super pomocník

Registrovaný uživatel21. února 2022

Široké využití v jednom

Drahé komponenty k přikoupení.

Registrovaný uživatel21. února 2022

Maximální rozsah příslušenství. Záruka, osvědčená značka.

sonca konvalinova29. ledna 2022

To byla láska na 1 pohled, krásný design ,bohaté příslušenství snadná obsluha, údržba

Ještě mi nepřišel záruční list

Za mě doporučuji, vůbec nelituji i když cena je vysoká

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

zpracování jako celek ok

krouhání například např. mrkve na plátky není na 100% kvalitní

výrobek lze jako celek doporučit ,přesto si dovolím výhrady ke krouhacím nástavcům..v základní verzi málo typů u zakoupené ok, ale kvalita nic moc

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

robustní konstrukce

při použití citrusovače ,hrozí nebezpečí vylomení přípravku.

Registrovaný uživatel25. prosince 2021

zatím neshledány vážnější nedostatky

ne úplně rovný podstavec

doporučuji koupit

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Krásný design, kvalitní zpracování, skutečně široký sortiment příslušenství včetně mlýnku na mák. Perfektní funkčnost ověřena i při pečení všemožného vánočního cukroví

S robotem ETA Gratus Vital II plná spokojenost, jeho koupi mohu jen a jen doporučit.

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Tento produkt jsem měl vyhlídnutý delší dobu. Bohaté příslušenství, celokovový. Mám ho jako vánoční dárek

Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

kompletní nabídka poříslušenství, celokovový robot

velký pomocník do naší domácnosti - spokojenost

Registrovaný uživatel19. října 2021

super stroj

super pomocník

Registrovaný uživatel25. září 2021

celokovové provedení stroje, dostatečný výkon, bohaté příslušenství, které plně vyhovuje nárokům našeho způsobu vaření, dobrá zkušenost s výrobkem u přátel.