Kuchyňský robot Recenze ETA Gratus Smart 0028 90025 šedý/bílý

Recenze ETA Gratus Smart 0028 90025 šedý/bílý

Multifunkční kuchyňský robot ETA Gratus Smart je chytrý pomocník do malé i velké kuchyně. Díky svému příslušenství vám bude vždy pravou rukou a ušetří vám spoustu drahocenného času. Díky celokovovému provedení, včetně jeho vnitřních převodů, se na něj můžete spolehnout v každé situaci. Uvnitř ukrývá 1 200W motor se stabilizátorem, který udržuje nastavené otáčky i při velkém zatížení.

chrbolkovijj14. února 2024

Chtěl jsem kvalitní masívní stroj do kuchyně. Je kvalitní. Minimálně jednou týdně.

Na takové hodnocení je třeba stroj používat delší dobu a vyzkoušet všechny funkce.

tomcern7. ledna 2024

Bytelná konstrukce. Elegantní design. Snadné ovládání. Praktická nerezová mísa. Dostatek výkonu, vhodný pro zpracování větších dávek těsta.

Větší váha, horší skladnost. Při hnětení vibruje, doporučuji nevzdalovat se od přístroje při používání.

jstock1. ledna 2024

nádherně vypracované těsto škoda že jsem nekoupila už dříve, ušetřila bych si spoustu práce

výborný robot za rozumné peníze

Evina31. prosince 2023

Robustní konstrukce, pěkné designové zpracování, mnoho příslušenství k dokoupení, snadná manipulace při výměně nástavců a mixéru, lehké přepínání rychlosti chodu motoru, relativně tichý chod při používání.

Při použití hnětacího háku se mísa vrklá v držení.

Spokojenost. Prodloužená záruka 10 let na motor.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

možnost zakoupení jen toho příslušenství, které využiju

mám krátce, zatím nevím