Kuchyňský robot Recenze ETA Gratus Expert 0028 90065

Recenze ETA Gratus Expert 0028 90065

Kuchyňský robot Eta Gratus Expert 0028 90065 je všestranný pomocník v moderním bílém designu, který je připraven vám pomoci při vaření, pečení, mletí, sekání i mixování. Robot je vybaven nerezovou mísou o celkové kapacitě 5,5 l. Pohodlně tak připravíte i větší dávky těsta nebo krému. Kuchyňský robot nabízí celkem 8 rychlostních stupňů.

Registrovaný uživatel26. prosince 2024

Kovový, velmi pevný. Bez problémů zvládl celý předvánoční maraton: těsto na vánočku, všechna těsta na cukroví, namlel ořechy, mandle, vyšlehal sníh na pusinky, šlehačku, piškotová těsta - vše naprosto bez problémů. Skvěle se čistí. Výhodou je, že se nádoba dá velmi dobře umístit na kastrol s vroucí vodou. Maso namlel v rekordním čase. Měl předvánoční zátěžový test, který zvládl na 1*. Škoda, že jsem si jej nekoupila už dávno.

Zabere dost místa na uskladnění, musí si je člověk předem nachystat.

Skvělý pomocník do kuchyně s všestranným využitím. Předvánoční shon byl tentokrát díky Gratusu brnkačka. Je opravdu vynikající. Přímo jsem se do něj zamilovala.

Juraj Písar22. ledna 2024

- krásný vzhled,... - již 2. rokem pracuje bez závad téměř denně... - mele maso - míchá, šlehá, mixuje... Jsme spokojeni.

- Uzávěr sekáčku se nezavírá zrovna lehce...lepší by bylo na malý závit. - přikoupený citrusovač je zbytečná investice- potřebujete k tomu stále po celou dobu obě ruce. To je lepší ruční klasika.

Dobrá, hezká a hlavně funkční mašinka v tomto základu. Přikupovaným dílům ale moc nevěřím/ týkajícího se praktického užití/...

Registrovaný uživatel8. února 2021

Široké příslušenství

Výborný stroj

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Máme ho zatím krátce,takže se s ním ještě učíme. Napohled mu to na lince sluší, těsto zvládá úplně v pohodě. Mixer funguje jak má. Mlynek na maso jsme zatím nezkouseli.

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

vše co potřebuji

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

Výborný silný pomocník, všestranný, jednoduchý na obsluhu a následné čištění.