Recenze ETA Fenité Exclusive Liss Defense 0323 90000 šedý

Vstupte do světa nekompromisní krásy a špičkové technologie s multifunkčním stylerem ETA Fenité Exclusive. Tento technologický styler je navržený pro ženy, které vědí, co chtějí – perfektní vzhled, zdravé vlasy a stylování bez námahy. Je to více než jen kulma, je to váš každodenní luxusní rituál. Zažijte dokonalou rovnováhu mezi výkonem a péčí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

ETA Fenité Exclusive Liss Defense je podle recenzí výkonný kulmofén, který se vyrovná dražším modelům. Uživatelé oceňují jeho lehkost, kvalitu zpracování a dodávanou tašku. Někteří však zmiňují, že vytvořené vlny nedrží, což může být pro některé kupující zásadní nevýhoda.

• Výkon srovnatelný s dražšími modely
  • Lehký a pohodlný do ruky
  • Velký kartáč vhodný pro dlouhé vlasy
  • Kvalitní zpracování
  • Dodává se s taškou jako bonus
  • Vlny vytvořené fénem nedrží
  • Kabel není otočný
  • U některých uživatelů vlny rychle spadnou

lucie.regenermelova3. července 2026

Vlny vůbec nedrží. Hned spadnou

chourroman19. června 2026

Dcera dostala dárek tento fén a je nadšena. Je to opravdu skvělý fén, dobře jsme koupili. Skvělé vlastnosti má a jsem rád, že jsme toto zvolili.

Misa.frydkova21. dubna 2026

Luxusní! Výkon fénu parádní. Je lehký do ruky. Ještě se seznamuji s fénem na lokny, zatím moc nedrží, chce to lépe zafixovat.

romana.kozakova27. května 2025

Super přístrojem vyrovná se dražšímu konkurentovi

dvorskah9. února 2025

hledala jsem levnější variantu Dyson, ale výrobek mně úplně nenadchnul

není otočný kabel, vlny dlouho nevydrží

čekala jsem od výrobku víc, bohužel

zuzanastantejska3. ledna 2025

Úplně totéž jako DYSON, ale za třetinovou cenu a s vyšším výkonem. Veliký kartáč na dlouhé vlasy plus oproti DYSONU

Měla jsem doma DYSON, když kamarádka koupila dětem ETU, dala jsem DYSON na bazoš s tím, že pokud se podaří ho prodat, ETU si koupim ( nepotrebuji doma dvě naprosto stejné věci): Během týdne DYSON šel do světa a já si ihned pořídila ETU. Jsem nadšená.

kvalentova30. prosince 2024

Lehký, taska jako bonus, krásné se s produktem pracuje

Doporučuji všem, co hledají 3v1

petrchrobok11. prosince 2024