Odvlhčovač vzduchu Recenze ETA Fainer 2630 90000 bílý

Recenze ETA Fainer 2630 90000 bílý

ETA Fainer 2630 90000 je vysoce účinný odvlhčovač vzduchu, který funguje na principu cirkulace vzduchu přes chladicí okruh, kde dochází k vysrážení vlhkosti a kondenzát je pak odveden do speciální nádržky. Díky senzoru relativní vlhkosti máte o všem dokonalý přehled – barevný indikátor vám ihned napoví, jak na tom vzduch u vás doma je. Optimální vzdušná vlhkost se pohybuje mezi 40 až 55 % v létě…
Porovnat ceny 4 599 Kč

2 recenze

Marcela Nováková2. ledna 2025

Spokojenost, skvěle vytáhne vlhkost, když suším prádlo přes noc, ráno není na okně voda, což dříve byla.

Splňuje sliby výrobce, funguje dle návodu. Hluk je srovnatelný s větrákem, mě by v noci rušilo, ale kdo má tvrdý spánek, jistě lze použít i přes noc.

Registrovaný uživatel10. února 2024

Vlhkost v bytě se používáním snížila (náš dřívější standard 65-70%, je fakt, že máme v bytě hodně květin a akvárium, tak 3x týdně se pere prádlo a běžně vaříme). Zakoupeno na konci 11/23, letošní počasí příznivé, tzn. mírná zima, takže lze i často větrat, což vlhkost snižuje.

Museli jsme dokoupit prodlužovačku, aby se s ním dalo pohybovat po místnostech. V noci nepoužíváme, je to hlučné, během dne to neruší.

Doporučuji jako pomocníka při sušení prádla nebo vaření. Po vykoupání možno zavřít do koupelny a vlhkost se dokonale vysuší. Za cca 5-6 hodin stáhne z bytu zásobník, tzn. 2 litry vody. V průběhu týdne zapínám ráno tak na hodinu, případně odpoledne, do večera máme vlhkost pod 60%, což je ideální.