Krásně uklízí

Robotický vysavač ETA Aron 3512 90000 je vhodný pro běžný úklid, zvláště v domácnostech s nízkým nábytkem a chlupatými koberci. Uživatelé oceňují jeho nízkou hlučnost a výšku, ale upozorňují na slabší výkon při vytírání a omezenou funkčnost mobilní aplikace. Pro ty, kdo hledají spolehlivý vysavač za rozumnou cenu, je tento model dobrou volbou.
Krásně uklízí
nízký a tichý, pracuje dobře
Luxuje dobře psí chlupy, jezdí precizně, díky nízké výšce nám luxuje i pod sedačkou. Vytírání ok, máme všude dlažby. Pracuje i bez Wifi. Zatím si ho manželka pochvaluje, a za ty peníze dobrá volba.
Hrůza . Nic to neumi.
zlobí na barových židlích a občas si nikam zajede a už nevyjede bez dozoru to nejde
Baterie vydrží skoro dvě hodiny
Nelze připojit aplikaci k 5G internetu
Za poměrně nízkou cenu vyhovuje
Skvělý design, vyluxuje celou místnost, nízká hlučnost, wifi připojení, doba nabíjení z 0 na 100% 4 hodiny 30 minut, dobrá značka eta
V balení není příslušenství-dokoupit, aplikace v mobilu nepřehledná
Tento produkt mohu všem vřele doporučit
Za poměrně nízkou cenu bezva úklid. Používáme denně, zajede i pod sedačku, což byl hlavní důvod nákupu. Zatím nevytíral, nemohu posoudit.
Vysavač měl zřejmě závadu, museli jsme ho poslat na servis.
Dělá co má, bez problémové přejede nízké prahy, zvládne i chlupaté koberce
Vytírání je trochu slabší, ale kupovali jsme ho hlavně na vysávání
malý, velmi tichy, na výšku jen 7 cm, vejde se pod nábytek