Recenze ETA 3128 90000

Mnohostranně použitelný kuchyňský robot ETA 3128 90000 je vybaven mnoha potřebnými funkcemi a je tak ideálním parťákem do každé domácí kuchyně. Spolehlivý motor s příkonem 1200 W je zrozen k častému pečení. Intenzitu motoru lze snadno usměrňovat v rozmezí 6 předdefinovaných stupňů. Odolná nerezová mísa s hodnotou objemu 5,5 l ve spojení s tzv.

Lukáš Diart14. února 2026

Zoufalá kvalita. První motor shořel při druhém použití. Výrobek vyreklamován týden po koupi, obratem okamžitá výměna za nový. Nový kus požíván v průměru 1 x za měsíc, přesto po necelých 4 letech shořel motor znovu. Použitý max. 40 krát, možná 50 krát, vícekrát rozhodně ne.

Cena neodpovídá kvalitě provedení.

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Silný motor, poměrně tichý chod, velká nádoba na těsto. Příznivá cena. Produkt zcela splnil očekávání. Použití cca 3x týdně (kváskový chléb, kynutá těsta, křehká těsta, vánoční cukroví atd.)

Zatím žádné negativní poznatky

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Vše mi vyhovuje, těsto na knedlíky, piškot, vánoční cukroví, vánočka, paráda.

Trochu hlučnější

Nechala jsem si velkého pomocníka na kuchynské desce, aby byl stále při ruce. Uklizený ve skřínce by mne nebavilo stálé stěhování a byl by o mnoho méně využitý. Vřele doručuji.

Registrovaný uživatel7. září 2021

Silný výkon.