Ochlazovač vzduchu Recenze ETA 2568 90000

Recenze ETA 2568 90000

Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000 funguje na principu odpařování vody a dosahuje stejných výsledků jako klasický ventilátor. Na rozdíl od klasických klimatizací se zcela obejde bez chemie. Funguje totiž na principu odpařování vody ze zásobníku, do kterého můžete vložit chladicí boxy, případně kousky ledu. Transparentní nádoba o objemu 3,5 l se snadno plní a pro lepší přehled disponuje…

camelia5218. července 2025

Ochlazovač příjemně chladí, dá se použít i jako větrák. Není hlučný a není ani náročný na prostor.

Registrovaný uživatel17. září 2024

Celkem dobře ochladí vzuch

Dost hlučná.

Za mě, zapnout a odejít.

Michal Elšík16. července 2024

Absolutně nefunkční přístroj.Teplotu v místnosti nesníží...naopak po 1h provozu ještě teplota stoupala. Používal jsem jen vychlazenou vodu s ledem... nulový efekt.

Předražený ventilátor.

Registrovaný uživatel4. září 2023

Ideální

Dobrý dojem

Registrovaný uživatel21. srpna 2023

hlučný nefunguje, vůbec neochladí místnost přestože jsme do zásobníku přidávali led

Registrovaný uživatel30. července 2023

po 30 min. provozu konec. Eta opět nezklamala. Nečekal jsem zázrak, ale myslel jsem si, že to tuto sezonu vydrží. Nestalo se

od značky ETA nikdy NIC

Olda Kapler20. července 2023

Dobře to hýbe vzduchem v blízkém prostoru

ale teplota vzduchu není ani o chlup nižší. Je to jen pocit, zdání. Jako otevřené okno. A pod oknem slušný městský provoz bez tramvají.

Když zahrnu do výhod i to, že jsem to koupil se slevou cca 500 Kč jako rozbalený, tak spokojenost,

Registrovaný uživatel22. července 2022

Navzdory tomu že nebylo skladem rychlé dodání, chladí, možnost odložit vypnutí je super hlavně v noci,tichý,ovladač takže nemusím k přístroji vstávat z postele

Hlučnější pípání při volbě programu ale už jsme si zvykly