Recenze ETA 1028 90061

S pomocí kuchyňského robota ETA 1028 90061 můžete míchat, šlehat, hníst, mixovat, strouhat, ale i mlít maso. Můžete díky němu snadno připravit různé druhy pokrmů, včetně domácích uzenin. Robot disponuje výkonným motorem s příkonem 1500 W a je postaven na masivní celokovové konstrukci. Díky tomu zvládne i náročné úkoly, jako je hnětení těsta nebo příprava krémových omáček.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kuchyňský robot ETA 1028 90061 je chválen pro svou multifunkčnost, výkonný motor a tichý chod. Zákazníci oceňují jeho schopnost zvládat různé úkoly a možnost rozšíření o další příslušenství. V recenzích se neobjevily žádné výrazné stížnosti.

• Multifunkčnost a široké využití
  • Výkonný motor
  • Tichý chod
  • Dobře hněte těsto
  • Možnost dokoupení dalších součástí
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

cabesik14. prosince 2025

Techý a silný motor

Anna.Turkova5. prosince 2025

Výborně hněte, výborně jsem umlela pohanku. U cukroví jsem raději použila normální masový mlýnek. Ostatní zařízení jsem zatím nepoužila, avšak přicházejí Vánoce a věřím, že vše vyzkouším. Zatím jsem spokojena. Děkuji

irca.bergrova29. září 2025

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel2. června 2025

Výkonný, tichý chod, spokojenost

Velká spokojenost, dostatečně multifunkční, možnost dokoupení dalších součástí

hackovapetra18. ledna 2025

Celkove velka spokojenost

gkracikova22. dubna 2024

multifunkčnost, dobrý výkon,

marketavitkova17. března 2024

jJeště jsem nevyzkoušela všechny funkce, zatím jsem spokojena