Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Příslušenství pro kuchyňský robot Recenze ETA 0028 97000

Recenze ETA 0028 97000

Nahlásit
Nahlásit chybu
Rozšiřte svého kuchyňského robota či mlýnek o kvalitní tvořítka na těstoviny. S nimi ve spojení s vaším stávajícím či novým robotem ETA 0028, ETA 0128 nebo x075 snadno připravíte celou řadu dutých těstovin a nudlí.
Porovnat ceny od 829 Kč

Recenze 63%

Hodnocení: 63%
7 recenzí
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
3x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatel26. února 2023
Hodnocení: 20%

K nicemu

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel21. dubna 2020
Hodnocení: 100%

Super rychlá výroba těstovin.

musí se najít správná hustota těsta jinak se lepí nudle a makarony nebo to neprotlačí motor...

Za tu cenu super ... Jako vše u tohoto robota :)

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel22. března 2020
Hodnocení: 20%

Na chvíli Vám to dá naději, že můžete jednoduše vyrábět domácí těstoviny...

Tak záporem je asi to, že to nefunguje. Bez ohledu na zvolené tvořítko dostanete těstovinový slepenec, který není ani vzhledný, ani dobrý. A po té, co si nepochutnáte, tak Vás čeká prima zábava čištění jednotlivých součástek.

Pokud ETA nechce být zákazníkům pro legraci (nebo zlost), tak bych jí tento výrobek doporučil stáhnout z trhu.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel8. listopadu 2018
Hodnocení: 20%

Aby se vám těstoviny při odkrojení od strojku neslepily, je nutné udělat velmi, velmi husté těsto. Jinak vytvoříte slepenec, který nelze rozdělit na jednotlivé nudle či kolínka. Když chcete udělat velmi husté těsto, má s tím robot co dělat a jde to dost blbě. Když už to velmi husté těsto uděláte, máte sice pěkné těstoviny, ale ty mají velmi tlustou stěnu. Po usušení (i bez sušení) je nutné těstoviny vařit velmi, velmi dlouho, to jest minimálně půl hodiny, a stejně jsou dosti tuhé na skousnutí. Kolínka při sušení podélně praskají a výsledkem jsou pak ohnuté nadrcené nudličky. Vyzkoušeno na nudlích (flekách) i kolínkách.

Neutrácejte zbytečně a raději si vyválejte nudle klasicky dřevěným válečkem na dřevěném vále. Protože než se vám podaří vyladit hustotu těsta a postup, dávno, dávno už byste měli nudle hotové ručně. Následně musíte umýt mlejnek a zasviněné protlačovací sítko, část těsta zbyde v mlejnku nevyužitá a co s tím... Ručně válené nudle navíc nejsou tak tlusté. Uznávám, že chyba může být na mé straně a něco dělám špatně, pokusů jsem však učinila několik, návod jsem študovala pečlivě, a pokaždé to nakonec nestálo za tu námahu. Pokud jste cholerické povahy, vůbec o téhle vymoženosti neuvažujte!

Nahlásit
Nahlásit recenzi