Hodiny Recenze Esschert Design TF008 Venkovní hodiny s vlhkoměrem a teploměrem

Recenze Esschert Design TF008 Venkovní hodiny s vlhkoměrem a teploměrem

Nástěnné hodiny v bronzovém odstínu s krémovým ciferníkem (arabské číslice) jsou vybavené vlhkoměrem a teploměrem. Hodiny jsou vyrobené z odolného plastu a jsou vhodné i pro venkovní použití. Hodiny mají průměr 38 cm, hloubku 6 cm a jsou vybaveny strojkem Quartz na jednu AA baterii (není součástí balení).

MichalBallak10. července 2023

Ručičky se zkroutili po půl roce a zasekly se o sebe. Velmi rychle se mění baterie. Venkovní rozhodně nejsou.

Hana Hejcmanova19. května 2022

Hodiny se mi líbily., ale jedná se o velmi nekvalitní výrobek. Velká ručička se po půl roce chodu uvolnila, spadla na šestku, hodiny nelze opravit.

Antonin Podhajecky15. března 2022

Celkem pěkný vzhled. To je ale vše.

Je to drahý šmejd. Papírový ciferník se brzo zkroutí. Ručičky zoxidují ale hlavně se uvolní a spadnou na šestku. Nejde to ani opravit. Velká ručička vůbec nedrží.

Nekupovat! Vydrží maximálně pár měsíců. Už jsem takhle vyzkoušel dvoje hodiny. U prvních jsem myslel, že je to náhoda. Druhé to potvrdily.

Registrovaný uživatel25. srpna 2021

Vypadají perfektně .

Jelikož se uvádí že jsou i pro venkovní prostředí tak jsem je koupil právě proto . Papírový ciferník se po čase začal prohýbat nebo spíše v některých místech odlepovat.Nejdříve se uvolnila malá ručička a pak i velká a obě zůstaly u visicích hodin na čísle 6 .

Petr Horák29. července 2021

papírový ciferník se po čase začal odlupovat,matičky u ručiček zrezly a začaly se opožďovat(i s novou baterií)

Registrovaný uživatel5. června 2021

Hodiny jsou přesné. Možnost uživatelské kalibrace vlhkoměru i teploměru. Hezký design. Kvalitní provedení.

S těmito hodinami jsem velice spokojen. Jak designově, tak s přesností hodin, či s možností kalibrace jak vlhkoměru a teploměru. Doporučuji.