líbil se nám
hůř se věšely na zeď-kvůli jinemu rozměru na pověšení,jinak ok.
jinak spokojenost.

Hodiny s ptačím zpěvem jsou oblíbené pro svůj vzdělávací a zábavný účinek, zejména u dětí. Zatímco design a nápad jsou chváleny, některé recenze upozorňují na nesrovnalosti v kvalitě zvuků a mechanickém provedení. Pro ty, kdo hledají originální a interaktivní hodiny, je produkt vhodný, ale vyžaduje toleranci k drobným nedokonalostem.
líbil se nám
hůř se věšely na zeď-kvůli jinemu rozměru na pověšení,jinak ok.
jinak spokojenost.
Dobrý nápad na dárek.
Zvuky některých ptáků nejsou moc typické.
Pěkný design, jako dárek splnilo očekávání.
Vybírala jsem hodiny pro dítě: velká srozumitelná čísla a aby byly odolné. Díky ptákům po 2 týdnech už rozlišuje a samostatně počítá do 12. Taky rozlišuje všech 12 druhů dle zpěvu a pojmenovává. Asi 2 týdny to taky byla jediná hračka, která upoutala pozornost na dlouho. Teď není zapomenutá: plánujeme denní činností s ukazováním časových odstupů. A dle zpěvu dítě říká, která je hodina.
Kdo potrpí na kvalitě, tak to není to nej. Ten strojek uvntř tak trochu "kostrbatý"
Staré hodiny se mi rozbily a tyhle jsou ještě hezčí a kvalitní. Zpěv ptáčků každou hodinu přináší radost a je ráno je vstávání příjemnější než s budíkem.
Je to dobrý nápad - hodiny pro děti
zvuky ptáků nejsou všechny stejně dobře slyšet, zvoní i po 22. hodině až do rána. Jednotlivé zpěvy neodpovídají obrázkům ptáků, nejde to seřídit podle návodu.
Některé produkce krátké
spokojenost, doporučuji
Je to to ,co jsem potřeboval