Hodiny Recenze Esschert Design Hodiny s ptačím zpěvem 29 cm

Recenze Esschert Design Hodiny s ptačím zpěvem 29 cm

Hodiny jsou nezbytným doplňkem do každé domácnosti, který nejen ozdobí stěnu, ale je i velice potřebnou připomínkou, kolik je hodin. S těmito hodinami vám už nikdy neunikne nic důležitého. Tyto hodiny se hodí do každého interiéru a mají na sobě zajímavý motiv s ptáčky. Tyto zajímavé a designově povedené hodiny můžete pověsit do kuchyně, chodby, obývacího pokoje nebo klidně i do ložnice, záleží…

Registrovaný uživatel30. července 2024

líbil se nám

hůř se věšely na zeď-kvůli jinemu rozměru na pověšení,jinak ok.

jinak spokojenost.

Registrovaný uživatel20. října 2023

Dobrý nápad na dárek.

Zvuky některých ptáků nejsou moc typické.

Pěkný design, jako dárek splnilo očekávání.

Registrovaný uživatel24. dubna 2023

Vybírala jsem hodiny pro dítě: velká srozumitelná čísla a aby byly odolné. Díky ptákům po 2 týdnech už rozlišuje a samostatně počítá do 12. Taky rozlišuje všech 12 druhů dle zpěvu a pojmenovává. Asi 2 týdny to taky byla jediná hračka, která upoutala pozornost na dlouho. Teď není zapomenutá: plánujeme denní činností s ukazováním časových odstupů. A dle zpěvu dítě říká, která je hodina.

Kdo potrpí na kvalitě, tak to není to nej. Ten strojek uvntř tak trochu "kostrbatý"

Registrovaný uživatel1. května 2022

Staré hodiny se mi rozbily a tyhle jsou ještě hezčí a kvalitní. Zpěv ptáčků každou hodinu přináší radost a je ráno je vstávání příjemnější než s budíkem.

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Je to dobrý nápad - hodiny pro děti

zvuky ptáků nejsou všechny stejně dobře slyšet, zvoní i po 22. hodině až do rána. Jednotlivé zpěvy neodpovídají obrázkům ptáků, nejde to seřídit podle návodu.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

Některé produkce krátké

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

spokojenost, doporučuji

Registrovaný uživatel6. listopadu 2020

Je to to ,co jsem potřeboval