Odžmolkovač Recenze Esperanza Pappus ECS006 bílý/modrý

Recenze Esperanza Pappus ECS006 bílý/modrý

Užitečné zařízení Esperanza Pappus ECS006 pro odstraňování chloupků z oděvů, čalounění, přikrývek a jiných textilií, díky nimž bude vaše oblečení vypadat delší dobu jako nové. Ergonomický tvar dokonale padne do ruky. Průhledná nádoba na odpadky ukazuje, kdy je třeba ji vyčistit.

Pavla26. ledna 2025

Použitý zatím jen krátce, ale spokojenost, především s tím, že je síťový a za dobrou cenu.

Registrovaný uživatel27. března 2023

tento odžmolkovač bohužel žmolky vůbec neodstraňuje, výrobek k ničemu, navíc vydává zvuky jako těsně před rozpadnutím, v tomto případě platí pořekadlo, že kvalita odpovídí ceně

Registrovaný uživatel31. ledna 2023

Velmi dobře a rychle odžmolkuje pletené svetry i tepláky.Už se bez něj neobejdu.Je opravdu rychlý a účinný, protože neztrácí energii jako strojky na baterie, které jsou po chvíli používání vybité.

Je trošku hlučnější,ale asi proto že je na elektriku a protože má pořádné otáčky tak z něj po delší době používání brní ruce.

Jsem maximálně spokojená.

Registrovaný uživatel26. ledna 2023

Přišel úplně nefunkční

Registrovaný uživatel21. října 2022

Produkt jsem zatím vyzkoušela jen zapnutím do zásuvky - zda funguje? Jeho práci ještě zhodnotit nemohu, vyzkouším následně.

Jana19. dubna 2022

líbilo se mi,že je elektrický

jen jsem ho použila jednou a hned nešel,tak jsem moc zklamaná ani nevím kdy jsem ho platila,tak ho vyhodím

už bych si ho u vás nikdy nekoupila a to jsem se na něj tak těšila