Recenze Esperanza ECT002

Bezdotykový teploměr Esperanza, s poplachovou funkcí. Tento teploměr nabízí měření teploty jak na těle, tak na povrchu různých materiálů. Má alarm s různými barvami podsvícení, když je teplota neobvyklá. Toto zařízení potřebuje k dokončení měření pouze 1 sekundu a výsledek zobrazí na LCD.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Teploměr Esperanza ECT002 je cenově výhodný a podle většiny recenzí měří přesně a rychle. Někteří zákazníci však obdrželi jiný typ než na obrázku nebo nefunkční kusy, což vyvolává pochybnosti o spolehlivosti. Doporučeno pro ty, kteří hledají levný teploměr, ale je třeba počítat s možnými komplikacemi.

• Měří přesně a rychle
  • Kvalitní zpracování
  • Cenově výhodný
  • Ideální pro rodinné použití
  • Dodán jiný typ než na obrázku
  • Chybí údaje o původu a výrobci
  • Nefunkční kusy se objevují
  • Chybí baterie v balení

jafo117. ledna 2024

Zakoupeno jako dárek

Registrovaný uživatel10. srpna 2023

Prozatím je funkční

Obdržel jsem jiný typ, než je na obrázku

Jsem spokojený

Registrovaný uživatel6. března 2023

Tento teploměr - značky Esperanza -nebyl dodán !!!OČIVIDNĚ JE VYOBRAZEN POUZE NA NALÁKÁNÍ !!! Dodán je noname jiný a nefunkční

Naletěli jsme podvodné firmě

Registrovaný uživatel1. března 2023

Na Zboží .cz nabízen obchodem digitální teploměr na čelo značky Esperanza , dodán no name , na obalu chybí údaje o původu .Český návod přiložen, ovšem mám o kvalitě a spolehlivosti výrobku silné pochybnosti - já ani mé dítě nemáme na čele jednotných 33°C . Ani po 48 hodinách mi nikdo neodpověděl ani na jeden email(dle jejich obchodních podmínek ) ani nenapsal adresu, kam mohu zboží vrátit, ač jsem odstoupení od smlouvy odeslala na všechny jejich dostupné kontakty. Telefon pro konakt nemají .

Registrovaný uživatel10. února 2023

Ideální teploměr do rodiny. Cenově výhodný.

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

funguje výborně

Registrovaný uživatel30. května 2022

Měří přesně a rychle,za mě dobrý výrobek

Registrovaný uživatel24. prosince 2021

lehky a kvalitni

mel by byt dodan i s baterii