Inhalátor Recenze Esperanza ECN002

Recenze Esperanza ECN002

Kompresorový inhalátor Esperanza Zephyr je kompaktní zdravotnické zařízení určené k efektivní inhalaci. Zařízení čistí proud vzduchu, který prochází stříkací hadicí. Při správném používání a údržbě zajistí inhalátor Zephyr spolehlivý provoz po mnoho let.

r.simon5. prosince 2023

Věřil jsem, že výrobek bude sloužit k čemu je vyroben. S inhalátorem jsem naprosto spokojený. Snad jen nádobka na inhalované roztoky mohla být z laboratorního skla jelikož koloidní stříbro v plastu degraduje cca do tří dnů, ale když se s tím počítá a nedá se tam toho tolik a použije se po dvou dnech nové tak OK.

Snad jen, že výrobek obsahuje jen nástavec na ústa a ne pro horní cesty dýchací a to jest na nos. Třeba se výrobce nad tímto zamyslí a inhalátor o tento nástavec rozšíří. Jinak je to naprosto skvělá věc, nevím proč jsem si ho nepořídil dříve.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

Používáme je dobrý

P. K.19. prosince 2021

Ok, výrobek používám asi měsíc. Pri zápalu plic je vynikající.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

perfektní, dcera je silný alergik a velmi ji to pomáhá

nic nelze vytknout