Nápoje vydrží teplé celý den, termoska těsní skvěle, příjemná velikost do ruky. Praktické dva kelímky na pití.
S termoskami Esbit jsme vždy spokojeni, máme je v několika velikostech, hladké i s protiskluzovou úpravou.

Výborná kvalita
kvalitn,robustní termoska která hlavně neteče,k tomu dva uzávěry a dva hrníčky-výborný nápad,spokojenost
Dobrá volba
Termosky Esbit používám už delší dobu a jsem naprosto spokojený. S objemem 0,5 l mám na doplnění, ještě jsem nepoužil.
Používám denně, super
Vydrží dlouho teplo
Koupila bych zas spokojenost
termosku jsem koupila podruhé, jsem s ní velmi spokojená, nápoj vydrží i v mrazu dlouho teplý
Vynikající, stejně jako litrová.
Je výborná, malá a dobře drží teplotu
Neteče, izoluje skvěle.
Funguje doopravdy jako Termoska
I tak doopravdy vypadá
Koupim si jich ještě sto
Protéká u víčka
velmi pěkná a praktická
Lehká, 2 kelímky, teplé vydrží opravdu dlouho. Máme i objem 1 litr. Velká spokojenost
nápoj opravdu vydrží dlouho horký, nejlepší termoska co jsem měla
Dva hrníčky, dva uzávěry v balení
Hodilo by se pogumované dno
Nedrží teplo
Čaj udrží dlouho teplý
Krásné kvalitní provedení
Vydrží opravdu dlouho horké.-)Na běžky a jiné zimní sporty ideální.
Skladná, možnost výběru 2 víček, hezky pasuje do ledvinky.