Termoska Recenze Esbit Majoris VF1000TL-DG 1 l černá

Recenze Esbit Majoris VF1000TL-DG 1 l černá

Jedná se o štíhlou variantu termosky Majoris, která udrží vaše nápoje horké nebo studené po dlouhou dobu. Je vyrobena z vysoce kvalitní oceli 18/8, bez BPA a ftalátů. Víčko je vyrobeno z nerezové oceli s dvojitou stěnou. Druhý hrneček má 150 ml.

lencabzenca18. března 2024

Zakoupeno manželovy k vánocům.Bohužel od samého začátku problém s uzávěrem a manžel se dokonce opařil když míchal cukr s kávou štěrcháním,špunt vystřelil a pocákal půl kuchyně včetně manžela.U jiných termosek npř.Tattonka nikdy žádný problém nevznikl.

Za mne určitě nedoporučuji a spíše varuji před nákupem tohoto zboží!!!!

jiri601117. prosince 2023

.....dobrý vyrobek.....

Registrovaný uživatel6. března 2021

udrží velmi dlouho teplotu nápoje

mohla by být lehčí, pro objem se hůř drží v ruce

Registrovaný uživatel2. března 2021

+ kvalitní provedení a materiály + žádný zápach např. z plastového uzávěru a kelímku, jako u jiných výrobků + tepelně izoluje pro mé potřeby dostatečně dlouho + výborně těsní

Mám letošní zimu vyzkoušené dvě objemové velikosti 0,5l a 1l. Mohu z vlastní zkušenosti vřele doporučit. Po vyzkoušení 0,5l varianty jsem pořídil ještě pro rodinu 1l. Termosky jsou pěkně zpracované, neuvolňují žádný plastový pach při pití. V minulosti jsem měl levnější termosky, které jsem postavil k popelnicím z důvodu plastového zápachu a prosakování nápoje kolem uzávěru. Kdo má jako prioritu kvalitu a ne cenu, je dle mého názoru Majoris dobrá volba.