Držák monitoru Recenze Ergotron HX Desk Monitor Arm

Recenze Ergotron HX Desk Monitor Arm

Ergotron HX Desk Monitor Arm je praktický polohovatelný držák pro monitory až do velikosti 42". Díky tomuto držáku zvýšíte flexibilitu pracovního prostoru a lze s ním dosáhnout optimálního pozorovacího úhlu za každých okolností a užít si tak nejlepšího obrazu. Se svým moderním designem se hodí do každého interiéru a díky systému vedení kabeláže vypadá umístění televize dokonale. Patentovaná CF…

Registrovaný uživatel12. června 2022

Mám na tom pověšený 43" Dell U4320Q a jsem naprosto spokojený, funguje to skvěle, vypadá to skvěle.

Varianta 45-475-224
Registrovaný uživatel11. června 2022

Vysoká kvalita Vysoká nosnost Jednoduchá instalace Široká možnost manipulace a a nastavení

Nativní podpora pouze VESA 100×100

Prémiový držák monitoru, který jednoznačně patří mezi jedničku na trhu. Cena držáku odpovídá vysoké úrovni zpracování a velké nosnosti, která je bezkonkurenční. Mám na něm zavěšený 50" monitor/TV a poradil si s tím bez problému.

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

Lze bez nářadí nastavit i náklon monitoru dopředu a dozadu, což mnoho levnějších ramen nezvládá, zvlášť pro těžší displeje.

Spodní rameno nejde otočit dozadu, maximálně paralelně s hranou stolu. I při šroubkem zaaretované rotaci displeje je možná malá rotace (pivot) to je buď plus, že to jde doladit nebo mínus, protože to při změnách polohy monitoru musíte doladit. Je to vlastnost konstrukce všech takových ramen: při zvedání v pozici, kdy jsou obě ramena na sebou dochází taky k horizontálnímu pohybu, protože se displej pohybuje vlastně na kružnici.

Poctivě vyrobené rameno, které dělá to, co má dělat a vypadá u toho dobře.

Varianta 45-475-224
Registrovaný uživatel9. března 2021

Není co vytknout, skvělý masivní držák pro opravdu velké monitory. Stojí za každou utracenou korunu.

Registrovaný uživatel8. března 2021

Masivní a stabilní

mohl by mít větší rozsah sklonu monitoru

Jsem spokojen, drží můj grafický tablet Wacom Cintiq 27 UHD a pracuje se s ním skvěle.

Registrovaný uživatel1. září 2020

vyborny vo vsetkych smeroch

Registrovaný uživatel13. února 2020

Kvalita, stabilita, nosnost, ergonomie, design.

Škoda, že není i v černé barvě.