Excelentně tlumí vibrace a výborně se drží a to jak při pevném úchopu, tak i při odpočinku během jízdy, kdy zvlášť oceníme protiskluzový povrch.. Velmi příjemný úchop bez rukavic Neměl jsem k disposici vhodné gelové rukavice a přesto i po 46km první jízdy s nimi, jsem neměl brnění v rukou, které jinak mívám už po 10ti km s normálními rukojeťmi i v rukavicích!
Rychlé snadné přestavění a značky pro nastavení úhlu sklopení rohů proti rukojeti, když člověk vyhledává optimální nastavení.
Kladem je v tomto konkrétním případě byl přístup a rychlost obchodníka Kup kolo!!
Nejen, že cena je vysoká, ale je přímo nestydatá, když člověk dá jenom za gripy desetinu ceny kola :-(
Ale co naplat, když gripy a sedlo určují jak dlouho se na kole uržím a s jakým pocitem, tedy zda bude mít pro mě jízda smysl,
To kladné hodnocení se týká základních gripů, anatomie rohů už tak příjemná či vyhovující pro mě není a mohly by být i o kousek delší.
Nicméně jejich klad je již zmíněná možnost nastavení sklonu vůči rukojeti' Gripy jsem kupoval nejen na základě kladných recenzí, ale měl jsem možnost si je vyzkoušet na vypůjčeném kole, na kterém je má kamarád již několik let. Bez této zkušenosti bych se asi neodhodlal je za tu cenu koupit.