Recenze Ergodo Avila černá

Tato kvalitní multifunkční kancelářská židle je vyrobená tak, aby Vám zajistila maximální pohodlí při několikahodinovém sezení a minimalizovala riziko bolesti zad a krční páteře. Sedák je očalouněný látkou a opěrák je potažený síťovinou. Ruce si můžete pohodlně opřít o výškově nastavitelné područky s měkkou dotykovou plochou, která je navíc pogumovaná. Na komfortu přidá i synchronní mechanismus s…

Jakataka26. ledna 2024

Stabilní konstrukce. Tvrdší posed. Jednoduchá montáž. V balení od každého šroubku 1 ks navíc + imbusové klíče. Součástí balení jsou i pracovní rukavice :-). Dobře zabalená na přepravu.

Sedím na této židli 3. den. Čekal jsem, že bude mít měkčí sedák. Postupně ale zjišťuji, že mi to takto vyhovuje.

Registrovaný uživatel7. června 2023

celkově OK stavitelná bederní opěrka v této ceně je bezva

moje chyba - přídavný věšák jsem zlomil při manipulaci s židlí možná pro někoho vyšší posed na min. výšce a tvrdý posedák

celkově spokojenost

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

židle je kvalitní,naprostá spokojenost

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

pohodlná materiál

Registrovaný uživatel24. května 2022

- dobre se nastavuje - snadno se sestavuje - kvalitni material - pocit ze jsem nepreplatil za dobrou kvalitu

Stoji se za to, do domaci kancelare je top