Láhev Recenze Equa Active 550 ml

Recenze Equa Active 550 ml

Skleněná láhev na pití Equa je o zdravém životném stylu, aktivitě a pohybu. Bude se vám hodit do práce, posilovny, na jógu nebo na jiné sportovní aktivity. Tato láhev má široké hrdlo a šroubovací víko z nerezové oceli, polypropylenu a silikonu. Díky speciálnímu tvaru vám perfektně padne do dlaně.

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

Protiskluzová část, dobře se drží v ruce

Varianta Berry
Registrovaný uživatel28. června 2021

sklo se silikonovými návleky proti klouzání a k ochraně proti nárazům, kvalitní uzávěr

na objem 500 ml je hmotnost (vysoká), prostě sklo, dále očekával jsem širší hrdlo k lepší manipulaci pro ruční čištění lahve

nákupy pet lahví s vodou jsem výrazně omezil, což mám radost, láhev je vhodná do auta, ale do batohu je to kámen

Varianta Mint
Registrovaný uživatel20. května 2021

Super i jako darek

Skoda ze nelze recyklovat

Registrovaný uživatel19. prosince 2020

Téměř nerozbitná, ekologická a k tomu moc hezká láhev na vodu. Sklo nekazí chuť vody. Používám skoro denně.

Na váhu trochu těžší, než jsem čekala.

Láhev je skvělá - ale protože je dost "bytelná", váží trochu víc.

Registrovaný uživatel14. března 2020

Téměř nerozbitná, skvělá láhev. Je poměrně lehká, v létě se v ní nápoj oteplý pouze na pitnou teplotu,, a ne jako v plastu...

Žádné nejsou. Snad jen to, že není ze snadno rozložitelného skla, jak jsem si původně myslela...

Naprosto skvělá věc, doporučuji všem.