Poměr cena / výkon výborný výrobek.Tankove cartridge je výborný nápad.Velka spokojenost!
Za mě žádné.

Za mě žádné.
Za mne vynikající volba! Předně lze tisknout až do formátu A3+. A pochopitelně skvělých je šest inkoustů, které lze nezávisle doplňovat. Na správný papír dosahuje super kvalitu tisku. Zejména prokreslení obrázků. Uspokojilo mne i intuitivní ovládání a zapojení (s různými možnostmi). Ovládání i mobilem.
Nenašel jsem zatím žádný zápor
Mohu doporučit všem, kterým záleží na kvalitním barevném tisku od menších po větší /A3+/ formát.
rychlý a perfektní tisk
trochu více náročná tiskárna na prostor
jsem maximálně spokojený
Pěkné fotky
Velmi kvalitní foto
Poněkud obtížnější obsluha. Při používání jen občas činí potíže se vždy znovu zorientovat v nastavení tisku, ale zase tak velký problém to není.
Celkově mohu doporučit.
Krásné fotografie, několik podavačů na různé druhy papíru, možnost tisku z mobilu na zvolený formát