Recenze Epson EcoTank L3270

Epson EcoTank L3270 představuje multifunkční inkoustovou tiskárnu určenou pro domácí kanceláře a samostatná pracoviště. Tiskárna využívá technologii tisku Epson Micro Piezo s konfigurací 180 trysek pro černou barvu a 59 trysek pro každou z barev (azurová, žlutá, purpurová). Minimální velikost kapky inkoustu činí 3 pl, což umožňuje detailní a přesný tisk. Maximální tiskové rozlišení je 5760 x 1440…

ekostanova5. března 2026

V celku slušná tiskárna, jsem spokojená. Cena/výkon- ok. Instalace byla v pohodě nic složitého. Tisknu téměř denně,opravdu dost materiálů do školy pro děti a spotřeba barev je velmi malá. Vyzkoušený i tisk fotek, též bez problémů a pěkné. Zatím jsem nenašla žádné negativum.

it17. února 2026

multifunkce, tankovací, levný tisk

bez šuplíku na papíry - jen podavač, dlouhé prvotní nastavení, než tiskárna docvaká a lze používat nemá display

ZL20. října 2025

Kvalitní a levná tiskárna na barvy dodávané v obalu

Mohl by být rychlejší scaner

Dobrý výrobek s nižší cenou

vana.trzek6. února 2025

Tankový systém, konektivita.

V popisu bylo uvedeno, že tiskárna má automatický oboustranný tisk - duplex. Zatím to po mě vždy chtělo ručně otočit papír a vložit znovu do zásobníku.