Tiskárna Recenze Epson EcoTank L3251

Recenze Epson EcoTank L3251

Vychutnejte si bezdrátový tisk a mimořádně nízké náklady na jednu stranu s touto multifunkční tiskárnou Ecotank bez inkoustových kazet, která je ideální pro moderní a aktivní domácnosti. Tuto tiskárnu lze snadno integrovat do stávajícího domácího nastavení a tisknout z mobilních telefonů, tabletů a notebooků. Integrované inkoustové nádržky s velkoobjemovými lahvičkami s inkoustem se snadno…

paja.kopecky24. června 2025

Složitý software, již po roce začala tiskarna blbnout a zasychat tisková hlava tiskla barvy jak chtěla, problémy s připojením wifi, po 3 letech po záruce píše že uvizl papír a nikde žádný papír není uvízlý a již netiskne nic nepomáhá, tak bud do opravy nebo do kontejneru na elektro odpad.

Celkově nespokojen

Registrovaný uživatel12. března 2023

Kvalitní tisk, nízká spotřeba inkoustu jen černou si bere více což je samozřejmostí, proto v balení u tiskárny jsou 2 černé náplně. Inkousty se přelévají do zasobniků ( dobře řešené - nikde nic neteče ). Originální náplně jsou levnější než u předchozí co jsem měl XP-205 . Za mě super

Registrovaný uživatel28. srpna 2022

Levný tisk, doplňování barev.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Doplňování barev velikost

Registrovaný uživatel7. března 2022

Malá spotřeba, nízká cena náplní i tiskárny a hlavně sólo náplně pro každou barvu zvlášť.

Registrovaný uživatel2. března 2022

Rychlá instalace,spojení přes wifi bez problémů,multifunkční bezva tisk.

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

oproti stařičké HP je to super tiskárna s levnými náklady na tisk s přímým tiskem přes wifi..

pro někoho pomalejší rozběhnutí, ale kam chvátat...

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

po zhlédnutí několika recenzí jsem vybral právě tuto Epson-ku zatím spokojenost

Registrovaný uživatel4. října 2021

rychlost a kvalita tisku tank cena wifi

Jsem spokojen, cena odpovída kvalitě.