Vysoušeč bot Recenze EPS Elektrowarm Vysoušeč obuvi SB-3 oranžový

Recenze EPS Elektrowarm Vysoušeč obuvi SB-3 oranžový

Sušička má moderní tvar, který umožňuje snadné vkládání do sušené obuvi. Má ventilační otvory, které jsou umístěné na dolní a horní části krytu. Tyto otvory tvoří moderní systém cirkulace vzduchu, který urychluje sušení a ohřívání obuvi. Použití ventilačních otvorů má význam pro důkladnou, výkonnější a rychlejší výměnu vzduchu mezi mokrým vnitřkem obuvi a vnějším prostředím.

savrda19. ledna 2026

Funguje velmi dobře a jak má.

Registrovaný uživatel14. března 2023

Opravdu funguje. Byla jsem k tomu skeptická, ale boty to opravdu vysuší, je malý a skladný, takže se může vzít sebou do batohu.

Registrovaný uživatel11. února 2023

přes noc vlhké boty vysuší bezhlučný provoz dostatečně dlouhý spojovací kabel - lze použít i na lyžáky pro přepravu jdou vysoušeče spojit

Zakoupil jsem primárně na vysoušení lyžáků, ale poslouží určitě i pro turistické boty. Výrobek působí vcelku solidně, tak snad vydrží. PS: výrobce uvádí zemi původu Polsko, což je mi bližší, než kupovat čínské výrobky.

Registrovaný uživatel22. ledna 2023

Cena Jednoduché provedení Délka kabelu propojující levý a pravý vysoušeč je dostačující pro sjezdové lyžařské boty dospělé osoby

Registrovaný uživatel31. ledna 2022

jdou krásně zastrčit do bot, dostatečně dlouhá šňůra

super vysoušeče