barva na kov Recenze Epolex S2300 šedý mat + Epolex S7300 1,18 kg

Recenze Epolex S2300 šedý mat + Epolex S7300 1,18 kg

Epolex základ profi S2300 barva je určena k základním antikorozním nátěrům kovů, např. oceli, hliníku, mosazi, zinku apod., pod nátěrové systémy zhotovené zejména epoxidovými, polyuretanovými, akryluretanovými a dalšími pod. hmotami.

martyhalasnik3. října 2024

Výborné krycí vlastnosti. Odolná barva.

Použito při opravě prahů auta. Jedná se o velmi odolnou barvu. Při stříkání pistolí je potřeba hodně naředit.

Registrovaný uživatel2. září 2024

přijatelné balení, cena

Registrovaný uživatel25. července 2023

Dobrý základ na spodek auta

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

Barvu jsem použil jako základ pro vylití vnitřku benzínové nádrže na motorku. Měl jsem obavy, aby se barva nesloupla, když je v kontaktu s benzínem,ale barva drží perfektně. Teď už nádrž nemá šanci zevnitř rezavět. Jsem maximálně spokojený. Doporučuji.

Dobrá přilnavost barvy na plochách které jsou v kontaktu s benzínem. Barva se nenaleptá a drží opravdu dobře.

Registrovaný uživatel19. července 2022

Dobře se chytá a lak na ní také dobře drží v kombinaci s Epolex lakem supr na nosníky v retenční nádrži, kde jsem použil. Výhodou je, že se dá natírat i když je velké vedro :)

Špatně se odhaduje poměr pro míchání pokud potřebuji pouze natřít malý kousek a ne míchat celou plechovku. Hodilo by se namalované pravítko v obou plechovkách, či poměrová odměrka pro malé dávky při postupném budování a natírání již hotových částí.

Šikovný produkt pro náročné použití, váleček a štětku se nevyplatí vymývat ředidlem, protože to pak prostě ztuhne tak jako tak.

Registrovaný uživatel12. června 2022

Dobře se rozlívá a schne.

Registrovaný uživatel4. října 2021

Relativne rychle zasycha.

Docela smrdí "-).

Registrovaný uživatel24. května 2021

Barva nanesená na “blokátor rzi” ve dvou vrstvách a po měsíci vylezla koroze. Už nikdy víc tuhle barvu!

OPETH23. března 2021

drží