Styl p. Vondrušky je čtivý a velmi mi imponuje.
Mám několik knih jmenovaného a jsem s ním velmi spokojen.
Čtěte.

Styl p. Vondrušky je čtivý a velmi mi imponuje.
Mám několik knih jmenovaného a jsem s ním velmi spokojen.
Čtěte.
Byla jsem zvědavá, jak to tento výborný spisovatel a historik pojme. Četla jsem i jiné jeho historické knihy. Nezklamal mě.
Přesně vyjádřil pro někoho složité téma: sociologie a to, čím se tam zabývá, platí
i dnes.
Vždy, když potřebuji osvěžit si paměť z hlediska sociologie.
Doporučuji všem, kdo se zajímá o historii a sociologii.
Slušný a korektní pohled na naši dobu a elity.
Záporem jsou právě ty klady,můj názor na elity je mnohem tvrdší a kritičtější.Já se ovšem nevyjadřuji písemně na rozdíl od p.Vondrušky.
Pro mne není zajímavá.
Nejhorší výtvor, který jsem od autora četla.
Je to bezvadné čtení.
poutavé a zajímavé čtení
místy trochu suchopárné, takový poutavější průvodce sociologií
Není to špatny, ale na Breviář pozitivní anarchie to nemá
Naprosto skvělá kniha, bezkonkurenční!
Tento produkt jsem si vybrala na doporučení kamarádky, se kterou jsem mluvila o historických detektivkách a epopejích pana Vondrušky, které mě přímo nadchly. Epištoly zatím nemám dočtené, ale zatím musím říct, že jsou psány velmi zajímavou formou, která mě skutečně zaujala a hlavní vlastností knihy je podle mého názoru to, že populární formou vysvětluje některé pojmy z politické kultury společnosti a vysvětluje je na příkladech, čímž pro někoho nezáživné pojmy nabývají zajímavého obsahu a jsou pochopitelné.
Žádná zvláštní očekávání jsem neměla, ale zápory jsem zatím nenašla.
Pro mne opět kniha, která má svou cenu, je psána poutavě a osvětluje některé nezáživné pojmy záživným a pochopitelným způsobem.