Tělový krém Recenze Epiderma Bioaktivní CBD balzám lupénka 300 ml

Recenze Epiderma Bioaktivní CBD balzám lupénka 300 ml

Epiderma bioaktivní CBD balzám při lupénce obsahuje vysoce účinné a biologicky aktivní látky v originální a nadčasové kompozici Betuldiol z extraktu konopí setého (CBD - cannabidiol) a břízy (betulin), které svým působením ovlivňují zánětlivé pochody v kůži a tím mírní nepříjemné svědění a neustálé škrábání kůže. Epiderma bioaktivní CBD balzám při lupénce zanechává kůži příjemně vláčnou a…

pajca.h11. července 2025

opravdu funguje

naprostá spkojenost

la-chance23. května 2025

krásně hydratuje pokožku, dobře se roztírá a nezanechává mastný film...po nějaké době se lupenka začíná ztrácet, nesvědí a je zklidněná

jediný a to, že mi zrovna nesedí vůně balzámu, ale to je individuální záležitost, někomu bude sedět dobře

berankazdena13. června 2024

Nejlepší tělové mléko, lepší jsem nepoznala. Objednávám si ho opakovaně.

Lubos14312. června 2024

Produkt používám opakovaně, vyhovuje mi větší balení i provedení s pumpičkou pro snadnou aplikaci

Neuvádím, vše O.K.

Vhodné pro léčení lupénky

gabriela.kubakova22. ledna 2024

Mam zatím krátce. Použila jsem den před umytím hlavy. Šupiny z hlavy nepadají, krásně se vypláchly během mytí hlavy. Kůže je klidná, nesvědí. Zkusím ještě přikoupit šampon. Balzám mě velice mile překvapil.

Zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel7. září 2021

používám již dlouho spokojenost

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

Psoriáza na těle snadno se vstřebává, příjemně hydratuje, nezanechává lepivý pocit, uklidňuje Po koupeli, při suchosti kůže