Už několik let šlape jako hodinky.

Solární regulátor Epever XTRA4415N je podle recenzí spolehlivý a výkonný přístroj s jednoduchým nastavením a přehledným displejem. Většina uživatelů oceňuje jeho schopnost zvládat široké spektrum funkcí a příznivou cenu. Ojediněle se objevují výtky k zahřívání při vysokém výkonu a absenci některých informací v manuálu.
Už několik let šlape jako hodinky.
Maximálně využije energii z panelů, tichý chod.
Při výkonu kolem 90% se dost zahřívá.
Celkově jsem spokojen, je to dobrý přístroj.
Produkt jsem si vybral pro jeho příznivou cenu. Líbilo se mi, že mohu začít experimentovat na 12V a později přejít na 48V. To se také stalo. Po púl roce experimentování na 12V, 1,2kWh jsem přešel na 48V LiFePo4 baterii, 6,25kWh.
Produkt používám denně a nyní mám z počátečního jednoho panelu Longi 520Wp již 8ks. Celkový výkon 4160Wp. Tuto sestavu obsluhují dva EPEVER XTRA4415N.
WiFi obstarává dongl za cca 600 Kč, dva kusy. Software funguje spolehlivě a jsem spokojen.
Doporučuji pro:
spolehlivost
cenu
výkon
jednoduchost
Funguje spoľahlivo
S pripojením wi-fi modulom vzdialené sledovanie a správa
Vynikajúca podpora od Epever
Zatiaľ neviem
Vynikajúci pomer výkonu, funkčnosti a ceny
jednoduché nastavenie, perfektne reguluje nabíjanie, možnosť nabíjať aj z alternátora - regulátor sa s tým vysporiada.
Super cena
Jednoduché zapojenie
Jednoduchá manipulácia
už jeden mám
používám nonstop
sovtwer na pc není v češtině
Perfektne
Velký a přehledný displej,jednoduché nastavení,mnoho funkcí,velká výhoda MMPT
Doposud jsem žádné nenašel
Super regulátor napětí
umi vse co je treba
jednoduche nastaveni i bez manualu
Ani druhýkrát ma nesklamal
mám už rok a maká skvěle, esp32 vycitam z nej data a ridim si pripinani zatezi a menicu
Mám viac kusov. Postupne rozvíjam eko elektrostanicu
a Epever XTRA4415 N regulátor vie všetko čo ja potrbujem.S dobrým srdcom doporučujem každému aj laikom.Je to srdcom regulácie elektrickej energie preto je dobré prečítať príručku !
Zatím pracuje bez problémů
Nemám co bych vytknul
zatím vše pořádku
v manuálu není uvedena spotřeba na prázdno , ani zda nejsou přetoky zpět do panelů
cenově výhodný, spolehlivý