Čtecí lampička Recenze EPEE Lampička do knížky

Recenze EPEE Lampička do knížky

Velmi lehká a praktická lampička na knížku s LED světlem. Už nemusíte svítit velkým světlem a budit tím partnera. Připevníte lampičku ke knize a zapnete. Její světlo je dostatečně silné pro osvětlení stránky.

kozlovaj8. července 2025

Hodně svítí, je malinká a dá se dát do kapsy.

Varianta světle růžová
Miluskalavickova9. února 2024

mini lampička

Varianta fialová
Registrovaný uživatel25. července 2023

Velice dobře svítí

Varianta žlutá
Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Asi dobrý nápad, plast je celkem pevný a na knize drží.

Strašlivá svítivost. Teplota chromatičnosti je 12 000K! Po čtení při takovém světle nelze usnout. Světlo je navíc strašlivě silné a svítí do stran, takže pro účel aby čtenář nerušil spoluspáče se naprosto nehodí. Je to jako kdyby si svítil reflektorem auta. Snažili jsme se to přelepit oranžovou folií, ale ani dvě vrstvy tu intenzitu moc nestáhly. Nicméně spektrum už je jakžtakž vhodné na večer.

Ve slabé oranžové barvě s lepším kalibrováním směru toku světla by to byl super nápad. Ještě nevím jak s baterkou, nemám pocit, že je tento typ běžně k dostání.

Varianta šedá
Registrovaný uživatel3. října 2021

Dá se připnout na knížku...

Svítí málo a její polohování se za chvíli vykvrdlá takže si ji stejně pak musíte držet v ruce. Za tyto peníze bych si opravdu představovala něco víc. Je to levný čínský výrobek.

Nekupovat, akorát za ty peníze budete naštvání. Cena opravdu neodpovídá kvalitě.

Varianta tmavě modrá
Registrovaný uživatel4. května 2021

Dárek pro vnučku, ke knihám , které jsem jí objednala. Vzpomněla jsem si na své dětství, kdy jsme četli s baterkou pod peřinou.

Líbil se mi. Zatím neozkoušeno.

Doufám ,že vnučka bude spokojená. Přemýšlím, že si ji také pořídím.

Varianta růžová
Registrovaný uživatel19. března 2021

Velmi lehká. Na knize dobře drží. Světýlko stačí na osvětlení dvou stránek v knize.

Zatím žádné. Možná bych dala trochu levnější cenu.

Fajn vychytávka pro ty, kteří čtou večer a nechtějí rušit světlem ostatní. Pro mně určitě dobrý nákup.

Varianta růžová