Výborný šampon , miluju
Ikrasne pění není potřeba dávat hodně takže dlouho vydrží, vlasy jsou i déle krásné určitě doporučuji

ENERGY Protektin je podle většiny recenzí šetrný a účinný šampon, který regeneruje vlasy a snižuje jejich maštění. Uživatelé oceňují, že stačí malé množství a dobře pění. Někteří zákazníci však upozorňují, že na barvené vlasy může mít vysušující účinek a stahovat barvu. Celkově je produkt hodnocen jako kvalitní s dobrým poměrem cena-kvalita.
Výborný šampon , miluju
Na moje barvené vlasy není vhodný, vysušuje, stahuje barvu
Skvělý přírodní šampon - vlasy jsou po něm čisté, hebké, bez lupů a mastnoty. Jeho vůně okamžitě zklidní mou mysl. Po opláchnutí ještě nanáším Nutritive balsam, po kterém mi jdou vlasy krásně rozčesat. Líbí se mi, že obojí je bez chemie a fungují na tělo i duši. :)
Stačí velmi malé množství
Vlasy nezaťažuje, sú naopak nadýchne a aj farbu oživil
Malé balenie
Ďakujem za skvelý výber a fantasticky pomer cena - kvalita
skutočne sa vlasy menej mastia
Spokojená, vlasy postupně regenerují, šampon je šetrný.
použila jsem zatím jen jednou