Zatím zkouším,nanáším na průdušky proti bolesti a kašli.

Zatím zkouším,nanáším na průdušky proti bolesti a kašli.
Super při nachlazení.
Super, pomáhá při nemoci horních dýchacích cest. Měla jsem zastydlou rýmu a bolelo mě hrozně čelo, díky droserinu se mi ulevilo.
Okamžité účinky na kašel
Dělaly se mi na kůži suché flíčky, na které mi lékařka dávala kortikoidní mast. Pak jsem vyzkoušela Droserin a po flíčcích není ani památka.
A jako kuřák na zklidnění kašle (průdušky) taky super.
Určitě doporučuji vyzkoušet minimálně na kožní problémy pro toho, kdo už vyzkoušel mnoho mastí a žádná mu zatím nezabrala.
Dobře hoji rány
vůně
Používám při respiračních onemocněních, jsem spokojená
Dobře se roztírá
Na pokožku (např. ekzém) se mi zdá málo účinný, možná to chce delší čas, uvidím.
V podstatě spokojenost.
Vynikající krém, nakupuji opakovaně, používám na všechny fyzické bolesti celého těla. Vždy mi pomůže.Mohu jen doporučit
Spokojenost s krémem
To že funguje na nachlazení a má příjemnou vůni bylin.
Pomáhá při zánětech průdušek, nadýmání, aplikace na obličej jako prevence před přenosem infekce zvenčí, např. při návštěvě u lékaře, při zánětech dutin, nachlazení. Při nachlazení mazat i krk a krční páteř.
Příjemně voní.
Ucpává póry, i když se nanese menší množství.
je pre mna vhodný
produkt nemá nedostatky
som s týmto prípravkom plne spokojná
Skvělý na při citlivosti na chlad v zimě, dobře se roztírá, krásně voní, náš pomocník číslo jedno při příznacích rýmy a nebo ucpaného nosu, při aplikaci na střed hrudníku zklidňuje, pomáhá s plačtivostí u dětí a stavy neklidu u dospělých. Funguje i jako prsní balzám při zánětech průdušek, pomáhá i při bolestech břicha.
Vynikající, jemná vůně která je příjemná a pomáhá
Při dýchání.
Příjemný, objednávám již po několikáté.
výborný krém proti nateklým uzlinám v krční oblasti, používám už mnoho let