Článková baterie Recenze Energizer NiMH Extreme AA 2300 mAh, 4ks

Recenze Energizer NiMH Extreme AA 2300 mAh, 4ks

Dobíjecí AA Ni-MH baterie Energizer s kapacitou 2300 mAh poskytují vysoký výkon a jsou vhodná i do energetický náročných zařízení. Baterie jsou přednabity k okamžitému použití, udrží kapacitu až 1 rok bez používání, balení obsahuje 4 články.

mirek.bar31. května 2025

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Stejné jako duracell dlouhá životnost.

Dlouhodobá životnost .

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

cena, kvalita

Registrovaný uživatel27. února 2021

Pro přechod od mobilu k uvědomělému focení rozumná volba. Byl to dárek pro vnuka.

Dost složité nastavování v menu, slabý záskok při nasazování sluneční clony a obtížné nasazování krytky. Vzhledem k tomu, že jsem aparát pečlivě hodnotil před vlastní koupí, nemělo mě co zklamat.

Ostrost v pohodě, zrnění ruší jen toho, kdo hledá vši a nezažil klasické filmy 400 ASA...

Registrovaný uživatel23. července 2017

značka mi byla doporučena a jsem spokojená baterie využívám často kvůli monitoru dechu a jsou dobré rychle jsou dobité

protože jej využívám neustále, mohly by více vydržet, ale asi jsem měla koupit větší kapacitu mají o malinko větší průměr než klasické AA baterie