Osvětlení
Aplikace
Možnost výměna kláves
Pěkné provedení klávesnice
Zatím sem nenašel
Zatím sem nad míru spokojen.

Osvětlení
Aplikace
Možnost výměna kláves
Pěkné provedení klávesnice
Zatím sem nenašel
Zatím sem nad míru spokojen.
Klávesnice je dokonalá, programovatelná, česká, ovladač hlasitosti zvuku+ stisknutím okamžité Mute, nezničitelná, vyměnitelné mechanické spínače. Je to fomule 1 mezi mechanickými klávesnicemi. Nedostižný výkon/cena.
Plně lokalizovaná pro český jazyk, ale výrobce hrubě zanedbal lokalizaci ovládací aplikace. Ta bohužel umí jenom nějakou cizí haťmatilku.
Česky plně lokalizovaná klávesnice bez česky lokalizované ovládací aplikace je hrubé lajdáctví. Asi jako bychom my prodali Angličanům Superb s ovládáním v korejštině.
Tichá, rgb prosvítá tlačítky, takže v noci dobře vidíš co mackáš.
Zešikmené vysokoprofilové tlačítka mě nutí dělat preklepy
Příšerné spínače, co se po snažení vytáhnout pinzetou lámou kvůli levnému plastu, z kterého jsou udělány.
Pinzeta se zhroutila a zlomila při polovině vytahování spínačů.
Při obdržení balíčku, krabice byla zlomená, takže místo doručení nové klávesnice mi přišla použitá, tlačítka při otevření poletovala v krabici a neseděly na klávesnici.
Už si nikdy od endorfy nic kupovat nebudu, je to moje první mechanická klávesnice co snad stála skoro 2000kč a nemá vůbec nic co tu cenu obhajuje. Celé mi to zhnusila.
dobrá herní klávesnice